0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Česká kuchyně na Prague Food Festivalu

Česká kuchyně na Prague Food Festivalu
sdílet:
Zdeněk Pohlreich na své cooking show obhajoval českou kuchyni a představil nové směry, kam se může ubírat. Co si o ní ale myslí návštěvníci festivalu?

Chcete se dozvědět, jak si stojí česká kuchyně mezi návštěvníky festivalu a která jídla ji podle nich symbolizují?
Podívejte se na nové video přímo z místa dění! Odpovídal i šéfkuchař Roman Paulus nebo šéfredaktorka Apetitu Hanka Matoušková.

Další reportáže a fotografie naleznete ve speciální příloze Prague Food Festival 2010.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Hřejivé podzimní polévky
  • Tipy redakce

Hřejivé podzimní polévky

Jak zahřát tělo i duši v podzimních sychravých dnech? Nejlépe vydatnou horkou polévkou! Podzimní stálicí je dýňová, ale skvěle zahřeje i polévka z květáku, celeru nebo mrkve. Zužitkujte letní úrodu a připravte si dokonalý pokrm v barvách a...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit