0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Česká pivní akademie s Evanem Railem

Česká pivní akademie s Evanem Railem
sdílet:

18. prosince | Ve sklepě restaurace Essensia hotelu Mandarin Oriental proběhne další seminář ze série Česká pivní akademie, tentokrát na téma Vánoční piva z regionálních pivovarů.

Co: Česká pivní akademie s Evanem Railem
Kdy: čtvrtek 18. prosince 2008
Kde: restaurace Essensia hotelu Mandarin Oriental (Nebovidská 1, Praha 1)
Za kolik: 1150 Kč

Tento seminář v anglickém jazyce spojený s řízenou ochutnávkou povede pan Evan Rail, specialista na (nejen českou) pivní problematiku. Účastníci v průběhu večera důkladně prodiskutují téma českého piva, vše bude doplněno výběrem specialit připravených týmem restaurace Essensia

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit