
Od 20. října do 20. listopadu 2011 nabídnou barevný a chutný podzim vybrané restaurace po celé České republice. Návštěvníci festivalu Vůně podzimu se tak mohou těšit na nejrůznější kulinářské dobroty, jako jsou srnčí medailonky na rozmarýnu, dýňové rizoto či jelení hřbet s kaštanovým pyré. „Původně jsme festival chtěli zaměřit pouze na různé druhy zvěřiny, ale byla by škoda opomíjet i další suroviny, jako jsou jablka, hrušky nebo v poslední době velmi oblíbené dýně, a tak jsou festivalová menu pestrou přehlídkou sladkých i slaných specialit,“ vysvětlil Pavel Suchánek, jeden z organizátorů akce.
Šéfkuchaři restaurací v Praze, Brně, Liberci a Mariánských Lázních připravili pro festival speciální tříchodová menu za cenu 290 Kč, která bude možné ochutnávat po celý měsíc, od 20. října do 20. listopadu 2011. Více informací naleznete na www.festivalchuti.cz.