0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

České výrobky Tescoma slaví dvacáté narozeniny

České výrobky Tescoma slaví dvacáté narozeniny
sdílet:
Komerční článek - Kvalitní, praktické, nápadité – produkty Tescoma jsou nepostradatelnou součástí českých kuchyní už dvacet let.

Propagace značky Tescoma
Apetitonline.cz není jeho autorem a nemá vliv na jeho obsah.

Ryze česká firma Tescoma byla založena v roce 1992. V obchodech dnes můžete koupit více než dva tisíce jednotlivých výrobků této značky. A každý týden k nim přibude nejméně jedna novinka. Od počátku si firma zakládá na kvalitním provedení a zajímavém designu svých výrobků. Na rozdíl do mnohých svých konkurentů má proto vlastní designérské studio, kde probíhá vývoj od nápadu přes skici až k realizaci. Tak vznikly i zcela unikátní produkty, na které má firma patent. Do vaší kuchyně přináší zcela novou funkci, které jiné pomůcky nemají. Například loupač hrášku HANDY s vakuovou přísavkou, pro který je vyloupání čtvrt kila hrášku za dvě minuty úplná hračka. V adventním období oceníte louskáček na ořechy PRESIDENT, který je uzpůsoben na louskání různých druhů ořechů, od malých lískových až po obzvlášť tvrdé vlašské ořechy. K nejnovějším patentům patří tvořítko na donuty DELÍCIA s namáčecími kleštěmi pro snadné ponoření nadýchané koblihy do polevy.

Vánoční novinky od Tescomy


I letos přichází Tescoma s novinkami, které zjednoduší vánoční pečení. Zdobení perníků vám usnadní tužka DELÍCIA z pružného silikonu. S pěti různými tryskami vytvoříte na vánočním cukroví kouzelné dekory. Nás v redakci zaujala podložka z nepřilnavého silikonu z řady DELÍCIA SILICONE na pečení makronků, kokosek či kokosových pusinek. Díky ní budete mít křehké cukroví jedno jako druhé. Sladké Vánoce s Tescomou!

Foto: archiv firmy Tescoma
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech
  • Suroviny

Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech

Příroda se pomalu zbarvuje podzimními barvami a nám hraje v hlavě píseň ,švestky se modrají, jablka sládnou’. Přichází ideální čas k pečení dezertů se sladkými dary podzimu. Vyzkoušejte vláčný švestkový koláč, pošírované hrušky, horký...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Hřejivé podzimní polévky
  • Tipy redakce

Hřejivé podzimní polévky

Jak zahřát tělo i duši v podzimních sychravých dnech? Nejlépe vydatnou horkou polévkou! Podzimní stálicí je dýňová, ale skvěle zahřeje i polévka z květáku, celeru nebo mrkve. Zužitkujte letní úrodu a připravte si dokonalý pokrm v barvách a...

Obchod Apetit