
Druhý ročník Českého pivního festivalu začne v pátek 22. května v 15.00 a skončí 31. května o půlnoci. Organizátoři to s návštěvníky myslí dobře a ví, že potřebují chodit do práce, proto vám ve všední den nikdo pivo před 3 hodinou odpolední nenatočí.
Pivo do skla, svíčková na porcelán a pivní zmrzlina do kornoutku
V sobotu a v neděli už vás ale rádi uvítají na oběd. Na ten si můžete zajít do jednoho z šesti velkokapacitních stanů s dřevěnou podlahou a kapacitou 1600 míst k sezení. Zapomeňte ale na tácky a pivo v kelímku, jíst se bude z porcelánu a pít ze skla. O vaše plná bříška se bude starat na 100 kuchařů a výčepních, o vaši pohodu pak na 200 děvčat a chlapců ve stylových krojích. V každém stanu na vás budou čekat speciality šéfkuchařů, rozhodně si ale nenechte ujít rožněného býka nebo pivní zmrzlinu.
Až vám ztěžknou nohy a ani hlava nebude nejlehčí, není nic lepšího než si dát pauzu a odpočinout si u doprovodného programu. Každý stan bude mít své vlastní podium s pestrým zábavním programem. Těšit se tak můžete na desítky kapel a dalších učinkujících.
Vstup: Zdarma
Festivalová měna: Pivní tolar (1 pivní tolar = 40 Kč)
Otevírací doba:
- po–pá 15.00–24.00
- so–ne 12.00–24.00