Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Chutě jara v restauraci The Monastery

kuřecí salát
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Hotel Augustine připravil ve své restauraci menu, které nabízí pokrmy z čerstvých sezonních surovin od farmářů z Prahy a okolí. Některé bylinky a zelenina jsou dokonce vypěstované na pozemcích hotelu.

Menu Chutě jara:

  • Luční salát s burratou a karamelizovanými vlašskými ořechy
  • Krémová květáková polévka se zprudka opečenými mušlemi
  • Papardele s bazalkovým pestem a špenátem
  • Pečený filet z tresky s fialovými artyčoky a petrželí
  • Pečený telecí řízek s jarní zeleninou a citronovo-šalvějovou omáčkou
  • Dušená jehněčí kýta, cizrna, šalotka a omáčka ze smržů 

Co: Jarní menu
Kdy: 26. dubna – 12. května 2010
Kde: The Monastery restaurant, Letenská 12/33, Praha 1
Info: www.theaugustine.com

Skryt pre seznam
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč