Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Chutě jara v restauraci The Monastery

kuřecí salát
ZDROJ: Pixabay.com
sdílet:

Hotel Augustine připravil ve své restauraci menu, které nabízí pokrmy z čerstvých sezonních surovin od farmářů z Prahy a okolí. Některé bylinky a zelenina jsou dokonce vypěstované na pozemcích hotelu.

Menu Chutě jara:

  • Luční salát s burratou a karamelizovanými vlašskými ořechy
  • Krémová květáková polévka se zprudka opečenými mušlemi
  • Papardele s bazalkovým pestem a špenátem
  • Pečený filet z tresky s fialovými artyčoky a petrželí
  • Pečený telecí řízek s jarní zeleninou a citronovo-šalvějovou omáčkou
  • Dušená jehněčí kýta, cizrna, šalotka a omáčka ze smržů 

Co: Jarní menu
Kdy: 26. dubna – 12. května 2010
Kde: The Monastery restaurant, Letenská 12/33, Praha 1
Info: www.theaugustine.com

Skryt pre seznam
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín