Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Dary babího léta v restauraci Benada

Dary babího léta v restauraci Benada
sdílet:
Září se v pražské restauraci Benada ponese na vlně rustikální kuchyně plné čerstvě sklizených hub, lesních plodů, švestek a bramborových variací. Šéfkuchař Kamil Zelenka přichystal na poslední letní dny speciální nabídku. 

Menu:

  • Polévka z kotrče podávaná v chlebovém bochánku
  • Hovězí steak ze svíčkové s ragú z lišek, servírovaný s opečenými bramborami
  • Guláš ze šumavských hřibů podávaný s domácími spätzlemi
  • Smažený klobouk z masáku podávaný s bylinkovými bramborami
  • Grilovaná kachní prsa se švestkovou omáčkou a kroketami
  • Domácí povidlové taštičky sypané praženou strouhankou
  • Švestkové knedlíky z bramborového těsta s makovým posypem, přelité rozpuštěným vepřovým sádlem

Co: Menu
Kdy: 1.–30. 9. 2010
Kde: Benada, Clarion Hotel Prague City, Tylovo náměstí 15/3, Praha 2
Info: www.clarionhotelpraguecity.com

 

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín