Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Degustace Bordeaux

Degustace Bordeaux
sdílet:
1. 4. | Znalci a milovníci vína mohou vyrazit na degustaci vín Bordeaux ročníku 1999.  K tomuto vínu se bude podávat jehněčí kolínko pečené na kořenové zelenině, se žemlovou galetkou a švestkovou omáčkou.
 

Co: Horizontální degustace Bordeaux 1999
Kdy: 1. dubna 2010 od 18 hodin
Kde: Galerie vín Le Bouchon – Millennium  Plaza, V Celnici 10, Praha 1
Za kolik: 2850 Kč, pro členy Gourmet Clubu 2600 Kč
Info: www.lebouchon.cz
 
Porovnávat můžete tato vína:

Château Lafon-Rochet, Saint Estéphe, 4ème Grand Cru Classé
 
Château Haut Bages Libéral, Pauillac, 5ème Grand Cru Classé
 
Château Beychevelle, Saint Julien, 4ème Grand Cru Classé
 
Château Rauzan-Ségla, Margaux, 2ème Grand Cru Classé
 
Château Clinet, Magnum, Pomerol
 
Château Troplong Mondot, Saint Emilion, 1er Grand Cru Classé B

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?
  • Zajímavosti

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?

Jemné maso, delikátní chuť a nekonečné možnosti úpravy – pstruh patří mezi nejoblíbenější ryby v české kuchyni. A není divu: na másle s křupavou kůrčičkou, v krémových těstovinách nebo v asijském stylu? Možností je nespočet! Připravili jsme...