Od září připravila brněnská restaurace La Bouchée nové menu.
Ochutnávkou z jeho nabídky si ale můžete zpříjemnit už konec prázdnin.
Menu:
Víno:
Menu:
- Carpaccio z kachních prsou ochucené cibulovou marmeládou a čerstvou rukolou
- Foie gras pošírované v portském víně podávané na perníkovém polštářku
- Krémová polévka z pečené dýně parfémovaná šafránem, zdobená cuketovými hranolky a kapkou dýňového oleje
- Řezy z jehněčí kýty na horkém grilu podávané s bramborovo-zázvorovými rösti
- Tradiční francouzský koláč tarte au citron zdobený poctivou šlehačkou
Víno:
- Zweigeltrebe rosé, pozdní sběr, 2009, Proqin
- Grains de Roy AOC 2008 Pacherenc de Vic-Bilh
- Prosecco di Valdobbiadene Extra Dry Contarini
- Tréfli Egri Cuvée 2005 Thummerer
- Tokaji Aszú 4 puttonyos 2000 Dessewffy Kastély Hétszölö
Co: Degustační menu, degustace vín
Kdy: 25. 8. 2010 od 19 hodin
Kde: La Bouchée, Údolní 33, Brno
Za kolik: Cena vína – 459 Kč, kompletní menu včetně vína 899 Kč
Info: www.labouchee.cz