Degustace nového sezonního menu

sdílet:
Od září připravila brněnská restaurace La Bouchée nové menu. Ochutnávkou z jeho nabídky si ale můžete zpříjemnit už konec prázdnin.

Menu:

  • Carpaccio z kachních prsou ochucené cibulovou marmeládou a čerstvou rukolou
  • Foie gras pošírované v portském víně podávané na perníkovém polštářku
  • Krémová polévka z pečené dýně parfémovaná šafránem, zdobená cuketovými hranolky a kapkou dýňového oleje
  • Řezy z jehněčí kýty na horkém grilu podávané s bramborovo-zázvorovými rösti
  • Tradiční francouzský koláč tarte au citron zdobený poctivou šlehačkou

Víno:

  • Zweigeltrebe rosé, pozdní sběr, 2009, Proqin
  • Grains de Roy AOC 2008 Pacherenc de Vic-Bilh
  • Prosecco di Valdobbiadene Extra Dry Contarini
  • Tréfli Egri Cuvée 2005 Thummerer
  • Tokaji Aszú 4 puttonyos 2000 Dessewffy Kastély Hétszölö
Co: Degustační menu, degustace vín
Kdy: 25. 8. 2010 od 19 hodin
Kde: La Bouchée, Údolní 33, Brno   
Za kolik: Cena vína – 459 Kč, kompletní menu včetně vína 899 Kč
Info: www.labouchee.cz

Autor: Redakce Apetit

Obchod Apetit