Degustační menu v restauraci La Bouchée

Degustační menu v restauraci La Bouchée
sdílet:
Podzimní degustační menu připravila pro své hosty brněnská restaurace La Bouchée. Její šéfkuchař Michal Hájek vybral takové lahůdky, abyste v jednom jediném večeru ochutnali francouzskou domácí kuchyni v celé její pestrosti a šíři. Poznejte, jak se dá vařit z aktuálních sezonních surovin.

Degustační menu:


  • Šnečí játra servírovaná na opečené bílé bagetce se špetkou soli
  • Slávky dušené v ryzlinku s kořenovou zeleninou julienne a listovou petrželkou
  • Silná polévka z jehněčích kostí podávaná s kousky masa a se špenátovým nokem
  • Dančí hřbet pečený medium položený na restovaném bílém zelí přelitý vlastní demi-glace
  • Kávový dortík s glazovanými švestkami spojený pařížskou šlehačkou

Doporučená vína k menu:


  • Moingeon Rosé Sekt Brut Bourgogne
  • Ryzlink rýnský 2008 pozdní sběr Sonberk
  • Frankovka modrá rosé 2009 jakostní Mrva a Stanko
  • Merlot 2007 výběr z hroznů, barrique Regina Coeli
  • Patron XO Café – likér

Co:
Degustační večeře
Kdy: 13. října 2010 v 19 hodin
Kde: La Bouchée, Údolní 33, Brno
Za kolik: 850 Kč (včetně nápojů)
Info: www.labouchee.cz
Autor: Redakce Apetit

Obchod Apetit