0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Degustační menu v restauraci La Bouchée

Degustační menu v restauraci La Bouchée
sdílet:
Podzimní degustační menu připravila pro své hosty brněnská restaurace La Bouchée. Její šéfkuchař Michal Hájek vybral takové lahůdky, abyste v jednom jediném večeru ochutnali francouzskou domácí kuchyni v celé její pestrosti a šíři. Poznejte, jak se dá vařit z aktuálních sezonních surovin.

Degustační menu:

 

  • Šnečí játra servírovaná na opečené bílé bagetce se špetkou soli
  • Slávky dušené v ryzlinku s kořenovou zeleninou julienne a listovou petrželkou
  • Silná polévka z jehněčích kostí podávaná s kousky masa a se špenátovým nokem
  • Dančí hřbet pečený medium položený na restovaném bílém zelí přelitý vlastní demi-glace
  • Kávový dortík s glazovanými švestkami spojený pařížskou šlehačkou

 

 

Doporučená vína k menu:

 

 

  • Moingeon Rosé Sekt Brut Bourgogne
  • Ryzlink rýnský 2008 pozdní sběr Sonberk
  • Frankovka modrá rosé 2009 jakostní Mrva a Stanko
  • Merlot 2007 výběr z hroznů, barrique Regina Coeli
  • Patron XO Café – likér


Co: Degustační večeře
Kdy: 13. října 2010 v 19 hodin
Kde: La Bouchée, Údolní 33, Brno
Za kolik: 850 Kč (včetně nápojů)
Info: www.labouchee.cz

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč