0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Degustační menu v restauraci Noem Arch

Degustační menu v restauraci Noem Arch
sdílet:
Neotřelé degustační menu pro vás v brněnské restauraci Noem Arch připravili Petr Líska a Lukáš Greguš. Ochutnejte, jak vaří kuchaři, kteří byli vybráni Zdeňkem Pohlreichem do nového pořadu Na nože!

Degustační menu:



  • Amuse bouche 
  • Polévka z jeruzalémského artyčoku se sekanými konfitovanými ořechy a foam z červené řepy
  • Grilovaný steak z tuňáka v tandoori pastě, tagliatelle z marinované okurky s koriandrovým jogurtem
  • Bavette steak s citronovým květákem, pošírovanou baby karotkou a topinambur foumem
  • Pečená čokoláda s malinovým želé a limetkovým crème fraîche

Co: Degustační menu
Kdy: 14.–16. září 2010
Kde: Noem Arch Restaurant & Design Hotel, Cimburkova 9, Brno
Za kolik: 890 Kč
Info: www.noemarch.cz
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle
  • Tipy redakce

Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle

Máme pro vás efektní recepty na jídla, která si můžete vzít s sebou do práce. Co je na nich nejlepší? Nevyžadují žádné zdlouhavé vaření předem, jednoduše navrstvíte vybrané suroviny a celou přípravu dokončíte, až v práci dostanete hlad. ...

Obchod Apetit