Degustační menu v restauraci Noem Arch

sdílet:
Neotřelé degustační menu pro vás v brněnské restauraci Noem Arch připravili Petr Líska a Lukáš Greguš. Ochutnejte, jak vaří kuchaři, kteří byli vybráni Zdeňkem Pohlreichem do nového pořadu Na nože!

Degustační menu:



  • Amuse bouche 
  • Polévka z jeruzalémského artyčoku se sekanými konfitovanými ořechy a foam z červené řepy
  • Grilovaný steak z tuňáka v tandoori pastě, tagliatelle z marinované okurky s koriandrovým jogurtem
  • Bavette steak s citronovým květákem, pošírovanou baby karotkou a topinambur foumem
  • Pečená čokoláda s malinovým želé a limetkovým crème fraîche

Co: Degustační menu
Kdy: 14.–16. září 2010
Kde: Noem Arch Restaurant & Design Hotel, Cimburkova 9, Brno
Za kolik: 890 Kč
Info: www.noemarch.cz
Autor: Redakce Apetit

Obchod Apetit