Neotřelé degustační menu pro vás v brněnské restauraci Noem Arch připravili Petr Líska a Lukáš Greguš. Ochutnejte, jak vaří kuchaři, kteří byli vybráni Zdeňkem Pohlreichem do nového pořadu Na nože!
Degustační menu:
- Amuse bouche
- Polévka z jeruzalémského artyčoku se sekanými konfitovanými ořechy a foam z červené řepy
- Grilovaný steak z tuňáka v tandoori pastě, tagliatelle z marinované okurky s koriandrovým jogurtem
- Bavette steak s citronovým květákem, pošírovanou baby karotkou a topinambur foumem
- Pečená čokoláda s malinovým želé a limetkovým crème fraîche
Co: Degustační menu
Kdy: 14.–16. září 2010
Kde: Noem Arch Restaurant & Design Hotel, Cimburkova 9, Brno
Za kolik: 890 Kč
Info: www.noemarch.cz