0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Degustační večer s víny

Degustační večer s víny
sdílet:
9. 4. V páteční podvečer nabízí brněnská restaurace La Bouchée speciální menu snoubené s víny vinařství Hort. 

Z čeho se skládá menu:


-Svatovavřinecké 2008 rosé, domácí smetanová pomazánka z medvědího česneku
- filet z candáta podávaný na bílém chřestu přelitý holandskou omáčkou & Sauvignon 2008 pozdní sběr, Merlot 2009 rosé pozdní sběr
- králík pečený na bílém víně se sušenými meruňkami, doplněný polentovým knedlíkem & Ryzlink rýnský 2008
- jehněčí kotletka gratinovaná limetkovo-medovou krustou na pyré z mladé karotky & Sauvignon 2008, Zweigeltrebe 2009 rosé, pozdní sběr
- domácí panna cotta ochucená dipem z čerstvého ananasu & Kerner 2008 pozdní sběr




 Co: Degustační večer s víny
Kdy: 9. dubna 2010 od 18.00 hodin
Kde: La Bouchée, Údolní 33, Brno
Za kolik: 949 Kč
Info: www.labouchee.cz
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Hřejivé podzimní polévky
  • Tipy redakce

Hřejivé podzimní polévky

Jak zahřát tělo i duši v podzimních sychravých dnech? Nejlépe vydatnou horkou polévkou! Podzimní stálicí je dýňová, ale skvěle zahřeje i polévka z květáku, celeru nebo mrkve. Zužitkujte letní úrodu a připravte si dokonalý pokrm v barvách a...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit