0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Degustační večer v La Bouchée

Degustační večer v La Bouchée
sdílet:
4. 6. | V páteční podvečer můžete vyrazit na speciální menu snoubené s víny z vinařství Stapleton-Springer, které pokračuje v odkazu Karla IV., jenž do českých zemí přivezl Pinot noir, révu z Burgundska, pod českým názvem Roučí.

Menu:
  • Krémové risotto ochucené radicchiem podávané s kousky grilovaného tuňáka parfémovaného sójovou omáčkou
  • Mufloní roštěnec pečený medium ovoněný kouřovou solí na glazované karotce doplněný smaženou celerovou slámou
  • Sušené zvěřinové klobásky
  • Čokoládový dort spojený pařížskou šlehačkou zdobený čerstvými jahodami

Víno:

  • Annete rosé 2008
  • Pinot noir 2008 Modré hory
  • Roučí 2007 no oak
  • Saint Laurent-Jane’s Jungle 2008
  • Roučí 2006
Co: Degustační menu
Kdy: 4. 6. 2010 od 18 hodin
Kde: La Bouchée, Údolní 33, Brno
Za kolik: 739 Kč
Info: www.labouchee.cz

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Oslavte babí léto dokonalými chuťovkami
  • Poradna

Oslavte babí léto dokonalými chuťovkami

Létu sice už odzvonilo, začínající podzim však přináší stále spoustu příležitostí ke společenskému setkání. Dostali jste pozvánku na piknik nebo odpolední víkendové grilování s přáteli a lámete si hlavu, co donést jako pohoštění?...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit