0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Degustační večeře Champagne Philipponnat

Degustační večeře Champagne Philipponnat
sdílet:
21. 4. | Opravdoví požitkáři a milovníci luxusu mohou vyrazit na večeři spojenou s degustací vín v restauraci Le terroir na Praze 1.

Degustovaná vína:  Royale Réserve Brut Magnum Réserve Rosée Brut, Magnum Grand Blanc Brut 1985, Réserve Millésimée Brut 1982, Clos des Goisses Brut 1980 & 1989, Clos des Goisses Brut 1966 Magnum

Na tuto výjimečnou událost nechal Charles Philipponnat degoržovat (odkalit) lahve Magnum Clos des Goisses 1966.

Menu:
Amuse-bouche čerstvé mušle sv. Jakuba se slávkami pošírovanými v champagne s pažitkovým aspikem a kaviárem, na másle grilovaný mořský vlk s teplým salátem z hnědé čočky a křupavým telecím brzlíkem, plněná králičí stehna liškami a kaštany s černými lanýži, pečená divoká koroptev se světlým telecím jus, grilované navety a bramborové lasagne, broskvové mille-feuille s medovou oplatkou a sorbetem
Co: Degustační večeře
Kdy: Restaurant Le terroir, Vejvodova 1, Praha 1
Kde: 21. dubna 2010 od 20 hodin
Za kolik: 12 000 Kč, při platbě v hotovosti na místě 10 000 Kč
Info: www.leterroir.cz

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Chystej večer, snídej ráno: 5 nápadů na snídani v předstihu
  • Tipy a triky

Chystej večer, snídej ráno: 5 nápadů na snídani v předstihu

Možná si ráno rádi přispíte, možná máte začátek svého dne rozpočítaný na vteřiny. Snídani ale odbýt nemusíte. I ve spěchu můžete dobře a plnohodnotně jíst, stačí se předem připravit. Lahodné smoothie, křupavé sendviče, báječné...
Víte, jak vypadaly socialistické kuchařky?
  • Lidé a jídlo

Víte, jak vypadaly socialistické kuchařky?

Kuchařky vždy byly oblíbeným knižním žánrem. V knihkupectvích najdeme širokou nabídku českých i zahraničních autorů a to i přes to, že receptů je plný internet. Do dnešní podoby se nějaký čas vyvíjely. Víte, jak vypadaly socialistické...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit