21. 4. | Opravdoví požitkáři a milovníci luxusu mohou vyrazit na večeři
spojenou s degustací vín v restauraci Le terroir na Praze 1.
Degustovaná vína: Royale Réserve Brut Magnum Réserve Rosée Brut, Magnum Grand Blanc Brut 1985, Réserve Millésimée Brut 1982, Clos des Goisses Brut 1980 & 1989, Clos des Goisses Brut 1966 Magnum
Na tuto výjimečnou událost nechal Charles Philipponnat degoržovat (odkalit) lahve Magnum Clos des Goisses 1966.
Menu: Amuse-bouche čerstvé mušle sv. Jakuba se slávkami pošírovanými v champagne s pažitkovým aspikem a kaviárem, na másle grilovaný mořský vlk s teplým salátem z hnědé čočky a křupavým telecím brzlíkem, plněná králičí stehna liškami a kaštany s černými lanýži, pečená divoká koroptev se světlým telecím jus, grilované navety a bramborové lasagne, broskvové mille-feuille s medovou oplatkou a sorbetem
Degustovaná vína: Royale Réserve Brut Magnum Réserve Rosée Brut, Magnum Grand Blanc Brut 1985, Réserve Millésimée Brut 1982, Clos des Goisses Brut 1980 & 1989, Clos des Goisses Brut 1966 Magnum
Na tuto výjimečnou událost nechal Charles Philipponnat degoržovat (odkalit) lahve Magnum Clos des Goisses 1966.
Menu: Amuse-bouche čerstvé mušle sv. Jakuba se slávkami pošírovanými v champagne s pažitkovým aspikem a kaviárem, na másle grilovaný mořský vlk s teplým salátem z hnědé čočky a křupavým telecím brzlíkem, plněná králičí stehna liškami a kaštany s černými lanýži, pečená divoká koroptev se světlým telecím jus, grilované navety a bramborové lasagne, broskvové mille-feuille s medovou oplatkou a sorbetem
Co: Degustační večeře
Kdy: Restaurant Le terroir, Vejvodova 1, Praha 1
Kde: 21. dubna 2010 od 20 hodin
Za kolik: 12 000 Kč, při platbě v hotovosti na místě 10 000 Kč
Info: www.leterroir.cz