0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Den otevřených dveří v Biopekárně Zemanka

Den otevřených dveří v Biopekárně Zemanka
sdílet:
Přijďte se podívat, jak se připravují sladké sušenky a slané krekry v rodinné Biopekárně Zemanka.
Zdravé pečení
Uvidíte, jak se peče výhradně z certifikovaných biosurovin, bez rafinovaného cukru, umělých dochucovadel a konzervantů. Každý návštěvník také bude moci ochutnat čerstvě upečené křupavé dobroty ze sortimentu pekárny.

Oceněné výrobky

Trvanlivé sušenky a krekry z Biopekárny Zemanka jsou známé svojí vysokou kvalitou a vynikající chutí. Výrobky pekárny získaly řadu ocenění, například Nejoblíbenější česká biopotravina roku 2008.

Co: Den otevřených dveří
Kdy: 4. září 2010 od 9 do 13 hodin
Kde: Oříkov 29, Sedlčany
Info: www.biopekarnazemanka.cz
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak připravit pravé italské tiramisu?
  • Tipy a triky

Jak připravit pravé italské tiramisu?

Připravte si domácí tiramisu jako z italské cukrárny: lehké, smetanově krémové, vonící kávou… Podělíme se s vámi o rady, tipy i recepty, aby vás svou chutí autentický a božský dezert přenesl až do Itálie. ...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Víte, jak vypadaly socialistické kuchařky?
  • Lidé a jídlo

Víte, jak vypadaly socialistické kuchařky?

Kuchařky vždy byly oblíbeným knižním žánrem. V knihkupectvích najdeme širokou nabídku českých i zahraničních autorů a to i přes to, že receptů je plný internet. Do dnešní podoby se nějaký čas vyvíjely. Víte, jak vypadaly socialistické...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit