Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Domácí zabijačka (klidně v obýváku!)

Domácí zabijačka (klidně v obýváku!)
sdílet:
Máte rádi výzvy? Chcete si užít bezva mejdan? Udělejte si vlastní zabijačkovou party! Suroviny koupíte podle našeho seznamu u řezníka a pokrmy snadno připravíte i v té nejmenší panelákové kuchyňce!

Máme pro vás návod, jak zorganizovat zabijačku i v malém bytě. Stačí, když budete mít po ruce naše recepty, skvělé nápady, podrobný časový harmonogram a nákupní seznam. Čeká vás pořádně mastné hodování!

Zabijačkové menu podle Apetitu:

  • Ovarová mísa s křenem
  • Černá zabijačková polévka (prdelačka)
  • Škvarkoví šneci se zelím
  • Zabijačkový guláš dušený v troubě
  • Domácí škvarky
  • Smažené uzle (kroucance)
  • Krkovice se zelným salátem
  • Domácí světlá tlačenka


Recepty na zabijačkové dobroty najdete v únorovém Apetitu.

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

KVÍZ: Máte rádi tureckou kuchyni a kolik toho o ní víte?
  • Kvízy

KVÍZ: Máte rádi tureckou kuchyni a kolik toho o ní víte?

Když se řekne turecká kuchyně, většině z nás se vybaví kebab. Turecká kuchyně má však bohatou tradici a její jídelníček je velmi rozmanitý a pestrý. Patří do ní skopové a jehněčí maso, jako příloha převládá rýže. Turci ale milují i...