Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Dýňové speciality v restauraci Kočár z Vídně

Dýňové speciality v restauraci Kočár z Vídně
sdílet:
Restaurace Kočár z Vídně nabízí pravé rakouské speciality, na jejím jídelním lístku nyní objevíte sezonní pokrmy z dýně.

Typická rakouská kuchyně


Kočár z Vídně je první rakouská restaurace v Praze. Na jídelním lístku nechybí typické rakouské pokrmy jako oblíbený vídeňský řízek přes celý talíř, který je připraven z telecího masa, nebo slavný tafelspitz – libová hovězí špička podávaná s křenovou nebo pažitkovou omáčkou. 

 

 

Pestrá sezonní nabídka


Letošní podzim v nově otevřené restauraci bude ve znamení dýně. V nabídce je dýňový štrúdl s bylinkami, typická vídeňská dýňová polévka nebo vepřový steak na šalvěji s dýní a ke konci podzimu vám v restauraci nabídnou výtečnou zvěřinu.

Info: www.kocarzvidne.cz

 

 

 

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín