0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Dýňový dlabanec na Zbraslavských jarmarcích

Dýňový dlabanec na Zbraslavských jarmarcích
sdílet:
Vezměte do ruky košík a vyrazte na Zbraslavské jarmarky. V sobotu 16. října pro vás budou připraveny dýňové hody.

Ochutnáte řadu dýňových specialit – farmář Bořek Novák uvaří výbornou polévku, restaurace Góvinda připraví dýňové sabdží, pečenou dýni a dýňovou polévku po indicku. Pexopekařky pro vás upečou sladké i slané dýňové koláče. Zvídaví a tvořiví návštěvníci se budou moci zapojit do doprovodného dýňového programu.

Kromě dýňových lahůdek samozřejmě nakoupíte obvyklý sortiment farmářských trhů. Nově také košíky z Veltrus, med ze Šumavy nebo výrobky z rakytníku. A pokud to na Zbraslavské jarmarky v sobotu nestihnete, můžete zajít na oběd do restaurace Škoda lásky – po celý víkend pro vás vaří z farmářských surovin.

Co: Jarmark
Kdy: 16. října 2010 od 8 do 12 hodin
Kde: Zbraslavské náměstí, Praha
Info: www.zbraslavskejarmarky.cz

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Hřejivé podzimní polévky
  • Tipy redakce

Hřejivé podzimní polévky

Jak zahřát tělo i duši v podzimních sychravých dnech? Nejlépe vydatnou horkou polévkou! Podzimní stálicí je dýňová, ale skvěle zahřeje i polévka z květáku, celeru nebo mrkve. Zužitkujte letní úrodu a připravte si dokonalý pokrm v barvách a...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit