0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

EXKLUZIVNĚ: jeden měsíc v redakci Apetitu

EXKLUZIVNĚ: jeden měsíc v redakci Apetitu
sdílet:

Hledáme čtenáře, kteří se na měsíc stanou součástí naší redakce.

Zajímá vás, jak vzniká časopis Apetit? Co všechno se musí stát předtím, než v ruce držíte 124 stránek plných dobrot? Jak probíhá den u nás v redakci a kde vaříme všechny recepty z vašeho oblíbeného časopisu? 

Staňte se na měsíc součástí redakce Apetitu a pomozte nám vytvořit květnové vydání. Spolu s dalšími čtyřmi čtenáři budete rozhodovat o tom, jaké recepty se v něm objeví a na jakou obálku bude květnový Apetit lákat. 

Chcete se na měsíc stát součástí naší redakce? Napište na [email protected], proč si právě vy chcete vyzkoušet práci v Apetitu. Těšíme se na vás!

Autor: jana.koprivova

Apetit magazín

Jak vybrat nejlepší olivový olej a co s ním podniknout
  • Tipy a triky

Jak vybrat nejlepší olivový olej a co s ním podniknout

Olivovému oleji se připisují skvělé účinky jako dlouhověkost a zdraví. Je nedílnou součástí středomořské stravy, oblíbený je však po celém světě. Jaký typ olivového oleje si pořídit na salát, s kterým vařit a co znamenají názvy na etiketách...
5 jídel, která si domů raději neobjednávejte
  • Poradna

5 jídel, která si domů raději neobjednávejte

V uplynulých letech se s rozvážkovou službou jídla do domu doslova roztrhl pytel. Pokud i vy patříte mezi milovníky restauračního jídla v teple a klidu domova, možná vás zaujme našich pět tipů, čemu se ve verzi ‚s sebou‘ raději vyhnout. ...
Jambalaya, gumbo, beignets: Uvařte si menu z New Orleans!
  • Lidé a jídlo

Jambalaya, gumbo, beignets: Uvařte si menu z New Orleans!

Slavná kuchyně lousianského města New Orleans je výsledkem bohaté směsice kultur, které našly svůj domov podél řeky Mississippi. Projevuje se specifickými jídly, plnými vůní a barev. Připravit si je doma v českých podmínkách je překvapivě...
Jak na dokonalý vývar
  • Tipy a triky

Jak na dokonalý vývar

Vývar je dokonalou surovinou pro každou omáčku, polévku a velkou část dalších pokrmů. Je základem profesionálního i amatérského vaření. Jeho příprava zabere nějaký ten čas, ale můžete připravit velké množství a po dávkách ho zamrazit....

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč