0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

EXKLUZIVNĚ: jeden měsíc v redakci Apetitu

EXKLUZIVNĚ: jeden měsíc v redakci Apetitu
sdílet:

Hledáme čtenáře, kteří se na měsíc stanou součástí naší redakce.

Zajímá vás, jak vzniká časopis Apetit? Co všechno se musí stát předtím, než v ruce držíte 124 stránek plných dobrot? Jak probíhá den u nás v redakci a kde vaříme všechny recepty z vašeho oblíbeného časopisu? 

Staňte se na měsíc součástí redakce Apetitu a pomozte nám vytvořit květnové vydání. Spolu s dalšími čtyřmi čtenáři budete rozhodovat o tom, jaké recepty se v něm objeví a na jakou obálku bude květnový Apetit lákat. 

Chcete se na měsíc stát součástí naší redakce? Napište na editorial@apetitonline.cz, proč si právě vy chcete vyzkoušet práci v Apetitu. Těšíme se na vás!

Autor: jana.koprivova

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je jádro domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Dutch baby: Neodolatelná palačinka z trouby
  • Jak na to

Dutch baby: Neodolatelná palačinka z trouby

Vydatná snídaně, rychlá večeře nebo jednoduchý dezert? To je Dutch baby – palačinka z jedné pánve, která udělá parádu na každém stole. Není s ní skoro žádná práce, máte hned hotovo a hodí se na ni čerstvé ovoce s javorovým syrupem, ale i...

Obchod Apetit