Festival Evolution láká na novinky v oblasti zdravého životního stylu

Festival Evolution láká na novinky v oblasti zdravého životního stylu
sdílet:
Přemýšlíte nad surovinami, které nakupujete a dáváte přednost kvalitě? Rádi si vyslechnete názory odborníků na výživu? V tom případě si do diářů zapište víkend 18.–20. září, kdy bude Výstaviště v Praze Holešovicích patřit Festivalu Evolution.

Festival svou nabídkou potěší všechny se zájmem o zdravý životní styl, propojuje totiž pět oblastí Bio Styl, Zdraví, Eco World, Alternativu a Osobní rozvoj. Všechno, o čem se bude na festivalu mluvit, můžete přímo ve vystavovatelské části ochutnat, vyzkoušet nebo si jen přivonět. Své novinky i nové trendy představí 400 vystavovatelů a ve festivalovém programu se představí na 150 účinkujících.

Těšit se můžete na bio potraviny, suroviny lokálních producentů nebo malých specializovaných firem. Ochutnat budete moci i tzv. superpotraviny nebo veganské a vegetariánské speciality. Nebudou chybět novinky na trhu, jako například luštěninové těstoviny, mrazem sušené ovoce v bio kvalitě, unikátní alternativa sýrů v bločku nebo omáčky z červené řepy, které můžete používat místo klasického kečupu.

Jak posílit tělo pomocí stravy poradí Lenka Vaňková, Barbora Harvišová vám zase doporučí, jak přírodní cestou a bylinami pracovat s imunitou. Petra Vašková se zamyslí nad tím, jestli je cukr opravdu hrozbou či drogou, a na optimální stravu se zaměří i Eva Hájková. Jeden z nejuznávanějších lékařů funkční medicíny Jan Vojáček prozradí, jak důležitá je míra odolnosti organismu, zejména vůči stresu. Elina Beltyuková vás naučí vás správně kombinovat potraviny a jako bonus se dozvíte, že i čokoláda může být pro vaše tělo přínosem, jen je třeba vybrat tu správnou.

Pro děti jsou připraveny tvořivé dílny, hrací koutek s hlídáním, a chybět nebude prostor pro nakrmení nebo přebalení.

Další informace a vstupenky: www.festivalevolution.cz

Apetit magazín

Koprová omáčka na 6 různých způsobů
  • Tipy redakce

Koprová omáčka na 6 různých způsobů

Některými milovaná a jinými nenáviděná omáčka z kopru neodmyslitelně patří do české národní kuchyně. Někdo ji rád s bramborami a vejcem, jiný s knedlíkem a masem. Jak ještě si ji můžete vychutnat? Připravili jsme pro vás šest variací. ...
Představujeme novinku z edice Apetit: Jahody
  • Tipy redakce

Představujeme novinku z edice Apetit: Jahody

Nová kuchařka z edice Apetit – Jahody, vychází už 19. 5. 2022. Je ódou na naše nejoblíbenější letní ovoce. Voňavé sladké jahody jsme nechali zazářit ve více než 130 receptech a tipech. ...
SOUTĚŽ: Hlasujte o nejoblíbenější jahodový dezert a vyhrajte
  • Soutěže

SOUTĚŽ: Hlasujte o nejoblíbenější jahodový dezert a vyhrajte

Sezona jahod je v plném proudu a s ní přicházejí ty nejlákavější pochoutky v podobě šlehačkových pohárů, tvarohových dezertů, jednoduchých bublanin a koláčů, zmrzlin i sofistikovaných dortů a zákusků. Všechny spojuje čerstvost, neodolatelná...
Za vůní dálek: kubánská kuchyně
  • Zajímavosti

Za vůní dálek: kubánská kuchyně

Cestování je o poznávání cizí krajiny i tamější kultury, se kterou je jídlo neodmyslitelně spojeno. Vydejte se s námi za vůní dálek, dnešní zastávkou bude Kuba. Trochu exotiky si tak můžeme užít všichni! Vydejte se s námi do exotické,...

Obchod Apetit