0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Francouzská kuchyně v Hiltonu

Francouzská kuchyně v Hiltonu
sdílet:
11. 5. | Pětichodové degustační menu vytvořil speciálně pro tento večer hostující francouzský šéfkuchař Gwendal Le Ruyet z restaurace Céleste v Tančícím domě ve spolupráci s šéfkuchařem restaurace Miroslavem Hanzalem.

Degustační menu doprovodí vína z vinařství Château Mont-Redon.

Menu:

  • Raci na zeleném a bílém chřestu s extraktem z mušlí, 
Châteauneuf-du-Pape blanc 2004
  • 
Husí játra vařená v husím sádle se sušeným ovocem ochuceným drůbeží šťávou, 
Lirac Blanc 2008
  • 

Půlka královského holouběte s bretaňskými artyčoky 
a šťávou z černých oliv,
 Châteauneuf-du-Pape rouge 2005
  • 
Vyzrálý sýr s džemem z kumquatu a jarními listy, 
Châteauneuf-du-Pape rouge 1999
  • 

Panna cotta z jogurtu a jahod s rebarborovým sorbetem, Château Rio Tord rosé 2008
  • 
Malé sladkosti
Co: Degustační menu
Kdy: 11. května 2010 od 19 hodin
Kde: CzecHouse Grill & Rotisserie, restaurace hotelu Hilton Prague, Pobřežní 1, Praha 8
Za kolik: 1890 Kč
Info: www.hiltonprague.cz



Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč