11. 5. | Pětichodové degustační menu vytvořil speciálně pro tento večer
hostující francouzský šéfkuchař Gwendal Le Ruyet z restaurace Céleste v
Tančícím domě ve spolupráci s šéfkuchařem restaurace Miroslavem
Hanzalem.
Degustační menu doprovodí vína z vinařství Château Mont-Redon.
Menu:
Degustační menu doprovodí vína z vinařství Château Mont-Redon.
Menu:
- Raci na zeleném a bílém chřestu s extraktem z mušlí, Châteauneuf-du-Pape blanc 2004
- Husí játra vařená v husím sádle se sušeným ovocem ochuceným drůbeží šťávou, Lirac Blanc 2008
- Půlka královského holouběte s bretaňskými artyčoky a šťávou z černých oliv, Châteauneuf-du-Pape rouge 2005
- Vyzrálý sýr s džemem z kumquatu a jarními listy, Châteauneuf-du-Pape rouge 1999
- Panna cotta z jogurtu a jahod s rebarborovým sorbetem, Château Rio Tord rosé 2008
- Malé sladkosti
Co: Degustační menu
Kdy: 11. května 2010 od 19 hodin
Kde: CzecHouse Grill & Rotisserie, restaurace hotelu Hilton Prague, Pobřežní 1, Praha 8
Za kolik: 1890 Kč
Info: www.hiltonprague.cz