0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Francouzská kuchyně v Hiltonu

Francouzská kuchyně v Hiltonu
sdílet:
11. 5. | Pětichodové degustační menu vytvořil speciálně pro tento večer hostující francouzský šéfkuchař Gwendal Le Ruyet z restaurace Céleste v Tančícím domě ve spolupráci s šéfkuchařem restaurace Miroslavem Hanzalem.

Degustační menu doprovodí vína z vinařství Château Mont-Redon.

Menu:

  • Raci na zeleném a bílém chřestu s extraktem z mušlí, 
Châteauneuf-du-Pape blanc 2004
  • 
Husí játra vařená v husím sádle se sušeným ovocem ochuceným drůbeží šťávou, 
Lirac Blanc 2008
  • 

Půlka královského holouběte s bretaňskými artyčoky 
a šťávou z černých oliv,
 Châteauneuf-du-Pape rouge 2005
  • 
Vyzrálý sýr s džemem z kumquatu a jarními listy, 
Châteauneuf-du-Pape rouge 1999
  • 

Panna cotta z jogurtu a jahod s rebarborovým sorbetem, Château Rio Tord rosé 2008
  • 
Malé sladkosti
Co: Degustační menu
Kdy: 11. května 2010 od 19 hodin
Kde: CzecHouse Grill & Rotisserie, restaurace hotelu Hilton Prague, Pobřežní 1, Praha 8
Za kolik: 1890 Kč
Info: www.hiltonprague.cz



Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
KVÍZ: Co všechno víte o kávě?
  • Kvízy

KVÍZ: Co všechno víte o kávě?

Káva patří nepochybně k nejoblíbenějším nápojům na světě. Nejen proto, že obsahuje kofein, který dodává tělu energii, ale i pro svou jedinečnou chuť. Káva se stala symbolem relaxu, odpočinku a příjemných chvil ve společnosti rodiny a přátel...

Obchod Apetit