0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Francouzské menu v brněnské La Bouchée

Francouzské menu v brněnské La Bouchée
sdílet:
30. 3.–4. 4. | Vybranými pokrmy francouzské kuchyně podle receptů Augusta Escoffiera můžete potěšit své smysly v Brně během festivalu Bonjour Brno 2010. Samozřejmě nebudou chybět francouzská vína.
Co: Francouzská kuchyně
Kdy: 30. března–4. dubna 2010
Kde: La Bouchée restaurant, Údolní 33, Brno
Info: www.labouchee.cz

Co například můžete ochutnat:

  • žabí stehýnka zprudka opečená na bylinkách
  • vývar s bažantími knedlíčky
  • jehněčí kýtu na normandský způsob
  • lilek na bordeauxský způsob
  • hrušky Cardinal
  • kreolské jahody
nebo
  • jablečný sorbet s calvadosem
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle
  • Tipy redakce

Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle

Máme pro vás efektní recepty na jídla, která si můžete vzít s sebou do práce. Co je na nich nejlepší? Nevyžadují žádné zdlouhavé vaření předem, jednoduše navrstvíte vybrané suroviny a celou přípravu dokončíte, až v práci dostanete hlad. ...

Obchod Apetit