0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Francouzské menu v Le Bouchon

Francouzské menu v Le Bouchon
sdílet:
12.-19.1.| Na menu složené ze specialit francouzské kuchyně můžete vyrazit do Galerie vín Le Bouchon. Ochutnáte například telecí carpaccio, zvěřinové consommé nebo smažený sýr Gruyére v ořechovém těstíčku. Jídlo doplní vína vybraná zdejším sommeliérem.

Co: francouzské menu
Kdy: 12.1.-19.1. 2010
Kde: Galerie vín & Bar à Vins Le Bouchon,
 pasáž Millennium Plaza, 
V Celnici 10, Praha 1
Info: www.lebouchon.cz
Menu:
Studený předkrm
Telecí carpaccio na petrželovém krému a lanýžovém oleji … 155 Kč
Polévka
Zvěřinové consommé ... 95 Kč
Hlavní chod
Vepřová panenka balená v listovém těstě na rukolovém salátku …295 Kč
Sýr
Smažený sýr Gruyére v ořechovém těstíčku a omáčka z vinných hroznů … 155 Kč
Dezert
Čokoládová hoblina s čerstvým ovocem … 95 Kč
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle
  • Tipy redakce

Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle

Máme pro vás efektní recepty na jídla, která si můžete vzít s sebou do práce. Co je na nich nejlepší? Nevyžadují žádné zdlouhavé vaření předem, jednoduše navrstvíte vybrané suroviny a celou přípravu dokončíte, až v práci dostanete hlad. ...
Jak připravit pravé italské tiramisu?
  • Tipy a triky

Jak připravit pravé italské tiramisu?

Připravte si domácí tiramisu jako z italské cukrárny: lehké, smetanově krémové, vonící kávou… Podělíme se s vámi o rady, tipy i recepty, aby vás svou chutí autentický a božský dezert přenesl až do Itálie. ...

Obchod Apetit