12.-19.1.| Na menu složené ze specialit francouzské kuchyně můžete vyrazit do Galerie vín Le Bouchon. Ochutnáte například telecí carpaccio, zvěřinové consommé nebo smažený sýr Gruyére v ořechovém těstíčku. Jídlo doplní vína vybraná zdejším sommeliérem.
Co: francouzské menu
Kdy: 12.1.-19.1. 2010
Kde: Galerie vín & Bar à Vins Le Bouchon,
pasáž Millennium Plaza,
V Celnici 10, Praha 1
Info: www.lebouchon.cz
Menu:
Studený předkrm
Telecí carpaccio na petrželovém krému a lanýžovém oleji … 155 Kč
Polévka
Zvěřinové consommé ... 95 Kč
Hlavní chod
Vepřová panenka balená v listovém těstě na rukolovém salátku …295 Kč
Sýr
Smažený sýr Gruyére v ořechovém těstíčku a omáčka z vinných hroznů … 155 Kč
Dezert
Čokoládová hoblina s čerstvým ovocem … 95 Kč