Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Francouzské menu v Le Bouchon

Francouzské menu v Le Bouchon
sdílet:
12.-19.1.| Na menu složené ze specialit francouzské kuchyně můžete vyrazit do Galerie vín Le Bouchon. Ochutnáte například telecí carpaccio, zvěřinové consommé nebo smažený sýr Gruyére v ořechovém těstíčku. Jídlo doplní vína vybraná zdejším sommeliérem.

Co: francouzské menu
Kdy: 12.1.-19.1. 2010
Kde: Galerie vín & Bar à Vins Le Bouchon,
 pasáž Millennium Plaza, 
V Celnici 10, Praha 1
Info: www.lebouchon.cz
Menu:
Studený předkrm
Telecí carpaccio na petrželovém krému a lanýžovém oleji … 155 Kč
Polévka
Zvěřinové consommé ... 95 Kč
Hlavní chod
Vepřová panenka balená v listovém těstě na rukolovém salátku …295 Kč
Sýr
Smažený sýr Gruyére v ořechovém těstíčku a omáčka z vinných hroznů … 155 Kč
Dezert
Čokoládová hoblina s čerstvým ovocem … 95 Kč

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak vyškvařit sádlo: Krok za krokem k lahodným škvarkům
  • Tipy a triky

Jak vyškvařit sádlo: Krok za krokem k lahodným škvarkům

Škvarky, které křupnou při každém soustu, a sádlo, které dodá poctivou chuť každému receptu, zvládnete připravit i vy doma. Stačí jen dodržet náš jednoduchý postup krok za krokem a výsledek vás určitě nadchne – ať už je namažete na chleba,...