0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

GALERIE: vánoční Apetit

GALERIE: vánoční Apetit
sdílet:
Prosincový Apetit vychází ve čtvrtek 21. listopadu. Nejkrásnější číslo roku si můžete prohlédnout už nyní.

Z nového vydání časopisu Apetit na vás dýchnou Vánoce. Připravili jsme pro vás ty nejlepší vánoční recepty od krémové rybí polévky až po cukroví, které letos na vašem svátečním stole nemůže chybět. Čeká vás také škola technik zdobení perníčků a spousta dalších dobrot, aby vaše letošní Vánoce byly sladké a veselé.

Nahlédněte do vánočního Apetitu:

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

V čem se liší černá mrkev od oranžové a co si z ní uvařit?
  • Suroviny

V čem se liší černá mrkev od oranžové a co si z ní uvařit?

Na první pohled se může zdát, že černá mrkev je jen rozmar šlechtitelů zeleniny. Chutná téměř stejně jako ta oranžová, jen má možná o trochu zemitější chuť. Její největší výhodou je ale barva, která dokáže proměnit jídla v umělecký počin! ...
Škola vaření: chilli omáčka
  • Tipy a triky

Škola vaření: chilli omáčka

Tomu říkáme vášeň! Domácí chilli omáčka inspirovaná asijskou kuchyní vás roztetelí a dodá letnímu vaření říz.   ...

Obchod Apetit