Na francouzské menu du jour, inspirované krajovými specialitami Francie a ročním obdobím, můžete každý všední den vyrazit do pražské galerie vín Le Bouchon.
Speciální březnová nabídka
Na březnovém menu du jour naleznete samé francouzské delikatesy. Zaujmout by vás mohlo pečené filátko z kambaly – jedna z nejlepších plochých ryb, kterou můžete koupit na našem trhu. Má bílé a pevné maso s vynikající chutí. Na menu samozřejmě najdete i francouzský sýr, který ve Francii nahrazuje dezert – krémový Pont L’Evêque de la Perle z Normandie. S výběrem vína vám rádi poradí sommeliéři galerie vín Le Bouchon.
Menu du jour
- Amuse bouche
- Kachní prsa konfitovaná v badyánovo-pomerančovém sádle, podávaná s plátky burgundské hrušky nebo Silný slepičí vývar s drůbežími noky
- Pečené filátko z kambaly s bramborovým pyré, restovanou zeleninkou a vinnou omáčkou nebo Tournedos s restovanými telecími játry, domácími hranolky a redukcí z červeného vína
- Crème caramel s citronovou sušenkou nebo Sýr Pont l’Evêque de la Perle AOC
Co: Menu du jour
Kdy: V březnu každý všední den od 10.00 do 21.30
Kde: Le Bouchon, V Celnici 10, Praha 1
Cena celého menu: 495 Kč
Info: www.lebouchon.cz
Připravila Nikola Kricnerová