0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Gazpacho a Müller Thurgau

Gazpacho a Müller Thurgau
sdílet:
27. 7. | Jedna odrůda, sedm různých vinařů. The Wine Bar pořádá ochutnávku, na které se představí Müller Thurgau v sedmi verzích. Jako pohoštění se bude podávat osvěžující studená španělská polévka z rajčat – gazpacho.
Co: Degustace vína
Kdy: 27. 7. 2010 od 19.00
Kde: The Wine Bar, Tržiště 14, Praha 1
Za kolik: 200 Kč
Info: www.thewinebar.cz http://www.thewinebar.cz/?go=tasting
Vína k degustaci:
– Kraus, zemské 2007, suché
– Mikrosvín Mikulov, pozdní sběr 2007, suché
– Spielberg, jakostní 2008, suché
– Velké Žernoseky, kabinet 2009, suché
– Harmonia Vini, kabinet 2009, suché
– VBV – Velkobílovická vína, kabinet 2009, suché
– Mádl, kabinet 2009, suché
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

KVÍZ: Co všechno víte o kávě?
  • Kvízy

KVÍZ: Co všechno víte o kávě?

Káva patří nepochybně k nejoblíbenějším nápojům na světě. Nejen proto, že obsahuje kofein, který dodává tělu energii, ale i pro svou jedinečnou chuť. Káva se stala symbolem relaxu, odpočinku a příjemných chvil ve společnosti rodiny a přátel...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Naučte se brynzové halušky
  • Tipy a triky

Naučte se brynzové halušky

Brynzové halušky jsou tradičním slovenským jídlem, ale v oblibě je máme i u nás v Čechách. Na jejich přípravě není nic těžkého, s naším postupem je zvládnete lehce. Mezi hlavní ingredience patří brynza a slanina, kombinace, která vaše...

Obchod Apetit