Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Hlasování o nejlepší medailonek šéfkuchařů

Hlasování o nejlepší medailonek šéfkuchařů
sdílet:
Chcete se podívat do zákulisí špičkových restaurací? Víte, co nejraději vaří, na čem si ve své práci zakládají a na které lahůdky z dětství vzpomínají?

Seznamte se s šéfkuchaři, kteří předvedou své umění na Prague Food Festivalu

U každého medailonku šéfkuchaře můžete hlasovat. Vyhrát můžete zajímavé ceny

Přečtěte si také:

Mistři kuchyně na Prague Food Festivalu

Prague Food Festival a víno

Prague Food Festival a děti



 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?
  • Zajímavosti

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?

Jemné maso, delikátní chuť a nekonečné možnosti úpravy – pstruh patří mezi nejoblíbenější ryby v české kuchyni. A není divu: na másle s křupavou kůrčičkou, v krémových těstovinách nebo v asijském stylu? Možností je nespočet! Připravili jsme...