0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Hledáme to nejlepší z Beskyd

Hledáme to nejlepší z Beskyd
sdílet:
Průzkumný tým Apetitu se opět chystá na cesty, špendlík jsme na mapě zapíchli do Beskyd a opět budeme rádi za vaše tipy, která místa rozhodně musíme navštívit a která nesmějí zůstat neobjevena. Máte-li oblíbenou hospůdku, kde vám výčepní nikdy na stůl nepostaví ‚podmíráka‘, a naopak z kuchyně vždy přinese neuvěřitelnou dobrotu, napište nám o ní!

Stejně tak nás zajímají poctiví řezníci, báječní pekaři i kouzelné cukrářky. Zkrátka a dobře, chceme vědět, kde se dobře najíst, napít, kam zaskočit pro dozlatova vypečené houstičky, čerstvou šunku nebo voňavou buchtu. Své tipy na ty nejlepší hospody, restaurace, cukrárny, pekárny, kořenářství, řeznictví či zelinářství nám můžete zase psát do fóra. Tak pište a my už se moc těšíme, kam nás zavedete.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech
  • Suroviny

Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech

Příroda se pomalu zbarvuje podzimními barvami a nám hraje v hlavě píseň ,švestky se modrají, jablka sládnou’. Přichází ideální čas k pečení dezertů se sladkými dary podzimu. Vyzkoušejte vláčný švestkový koláč, pošírované hrušky, horký...

Obchod Apetit