0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Horizontální degustace Bordeaux 2004

Horizontální degustace Bordeaux 2004
sdílet:
Řízenou degustaci vede head sommeliér Merlot Grands Vins Jakub Král. Ochutnávat se budou jak velká Chateaux, tak menší, ale i vína kategorie Cru Bourgeois.
Co: Degustace vín
Kdy: 31. 8. 2010 od 19 hodin
Kde: Dům vína U Závoje, Havelská 25, Praha 1
Za kolik: 750 Kč
Info: www.uzavoje.cz

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Ganache: Jak na čokoládový krém, kterému nikdo neodolá
  • Tipy a triky

Ganache: Jak na čokoládový krém, kterému nikdo neodolá

Víte, co mají společného stékaný dort, makronky a čokoládové fondue? Ano, je to ganache. Původně šlo o francouzskou nadávku, dnes tento pojem označuje čokoládu rozpuštěnou ve smetaně, kterou lze v cukrařině využít na mnoho způsobů. ...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit