0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Houby, houbičky...

Houby, houbičky...
sdílet:
Letos se tvrdí, že houby rostou málo... Přesto se všichni ti, kdo si nenechají každoroční ‚lov hub‘ ujít, mohou těšit na úlovky. Místo vysněných hřibů to mohou být třeba křemenáče, lišky, ryzce, žampiony nebo jedlé holubinky. Jak se ale nesplést a nepřinést domů takový kousek, jenž je jedlý ‚jen jednou‘ (poprvé a naposledy)?
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle
  • Tipy redakce

Skoro bez vaření: 5 tipů na obědy do práce ve skle

Máme pro vás efektní recepty na jídla, která si můžete vzít s sebou do práce. Co je na nich nejlepší? Nevyžadují žádné zdlouhavé vaření předem, jednoduše navrstvíte vybrané suroviny a celou přípravu dokončíte, až v práci dostanete hlad. ...
Jak připravit pravé italské tiramisu?
  • Tipy a triky

Jak připravit pravé italské tiramisu?

Připravte si domácí tiramisu jako z italské cukrárny: lehké, smetanově krémové, vonící kávou… Podělíme se s vámi o rady, tipy i recepty, aby vás svou chutí autentický a božský dezert přenesl až do Itálie. ...

Obchod Apetit