17.–27. září | Po několik zářijových dní se můžete v hotelu Hilton těšit na vynikající menu složené z lesních hub a zvěřiny… Šéfkuchař restaurace CzecHouse Miroslav Hanzal pro vás bude připravovat kombinace hub rostoucích jak v českých lesích, tak v italských piniových lesích, kde mají houby ještě výraznější chuť a aroma. Jídla připravená z lišek, hříbků a smržů v kombinaci s jelením, kančím a bažantím masem byste si opravdu neměli nechat ujít. V rámci houbových a zvěřinových dnů budete moci ochutnat také degustační čtyřchodové menu doplněné vhodnými víny dle typu pokrmu.
CO: Zvěřinové a houbové dny
KDY: 17.–27. září
KDE: CzecHouse Grill & Rotisserie, hotel Hilton
Info: Cena degustačního menu: 1390 Kč
www stránky hotelu
rezervace na telefonu 224 842 700
e-mail: [email protected]