0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Houby a zvěřina v hotelu Hilton

Houby a zvěřina v hotelu Hilton
sdílet:
17.–27. září | Po několik zářijových dní se můžete v hotelu Hilton těšit na vynikající menu složené z lesních hub a zvěřiny… Šéfkuchař restaurace CzecHouse Miroslav Hanzal pro vás bude připravovat kombinace hub rostoucích jak v českých lesích, tak v italských piniových lesích, kde mají houby ještě výraznější chuť a aroma. Jídla připravená z lišek, hříbků a smržů v kombinaci s jelením, kančím a bažantím masem byste si opravdu neměli nechat ujít. V rámci houbových a zvěřinových dnů budete moci ochutnat také degustační čtyřchodové menu doplněné vhodnými víny dle typu pokrmu.
CO: Zvěřinové a houbové dny
KDY: 17.–27. září
KDE: CzecHouse Grill & Rotisserie, hotel Hilton
Info: Cena degustačního menu: 1390 Kč
www stránky hotelu
rezervace na telefonu 224 842 700
e-mail: restaurants.prague@hilton.com
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak připravit pravé italské tiramisu?
  • Tipy a triky

Jak připravit pravé italské tiramisu?

Připravte si domácí tiramisu jako z italské cukrárny: lehké, smetanově krémové, vonící kávou… Podělíme se s vámi o rady, tipy i recepty, aby vás svou chutí autentický a božský dezert přenesl až do Itálie. ...
Chystej večer, snídej ráno: 5 nápadů na snídani v předstihu
  • Tipy a triky

Chystej večer, snídej ráno: 5 nápadů na snídani v předstihu

Možná si ráno rádi přispíte, možná máte začátek svého dne rozpočítaný na vteřiny. Snídani ale odbýt nemusíte. I ve spěchu můžete dobře a plnohodnotně jíst, stačí se předem připravit. Lahodné smoothie, křupavé sendviče, báječné...

Obchod Apetit