0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Houby a zvěřina v hotelu Hilton

Houby a zvěřina v hotelu Hilton
sdílet:
17.–27. září | Po několik zářijových dní se můžete v hotelu Hilton těšit na vynikající menu složené z lesních hub a zvěřiny… Šéfkuchař restaurace CzecHouse Miroslav Hanzal pro vás bude připravovat kombinace hub rostoucích jak v českých lesích, tak v italských piniových lesích, kde mají houby ještě výraznější chuť a aroma. Jídla připravená z lišek, hříbků a smržů v kombinaci s jelením, kančím a bažantím masem byste si opravdu neměli nechat ujít. V rámci houbových a zvěřinových dnů budete moci ochutnat také degustační čtyřchodové menu doplněné vhodnými víny dle typu pokrmu.
CO: Zvěřinové a houbové dny
KDY: 17.–27. září
KDE: CzecHouse Grill & Rotisserie, hotel Hilton
Info: Cena degustačního menu: 1390 Kč
www stránky hotelu
rezervace na telefonu 224 842 700
e-mail: [email protected]
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč