0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Hrušky a jablka – kurz vaření

Hrušky a jablka – kurz vaření
sdílet:
Záplava sladkých plodů typických pro české zahrady si žádá rozmanité úpravy. Přidejte do svého repertoáru recepty přímo od profesionála a naučte se připravovat z jablek a hrušek slaná i sladká jídla.

Na kurzu vaření se pustíte do pečených i vařených dezertů a naučíte se ozvláštnit chuť masa šťavnatým ovocem tak, aby výsledkem byly nezapomenutelné lahůdky. Vařit budete pod vedením Vladislava Stupariče, který vám předá své zkušenosti a kulinářské nadšení.
 

Menu kurzu:

  • Hrušky pošírované v červeném víně s čokoládovou omáčkou
  • Pikantní krůtí prsíčka s hruškami na kari
  • Směs listových salátů s hruškami, modrým sýrem a ořechy
  • Pěna z kachní paštiky s hruškovým čatní
  • Hruškový páj s ricottou
  • Medailonky z vepřové panenky s dušenými jablky
  • Obrácený jablečný koláč tarte Tatin s anglickým krémem
  • Jablečné koblížky s makovou omáčkou


Co: Kurz vaření   
Kdy: 5. listopadu 2010 od 17 hodin
Kde: Atelier Culinari, Zenklova 117/62, Praha 8
Za kolik: 1790 Kč
Info: www.atelier-culinari.cz

 

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak připravit pravé italské tiramisu?
  • Tipy a triky

Jak připravit pravé italské tiramisu?

Připravte si domácí tiramisu jako z italské cukrárny: lehké, smetanově krémové, vonící kávou… Podělíme se s vámi o rady, tipy i recepty, aby vás svou chutí autentický a božský dezert přenesl až do Itálie. ...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit