Záplava sladkých plodů typických pro české zahrady si žádá rozmanité úpravy. Přidejte do svého repertoáru recepty přímo od profesionála a naučte se připravovat z jablek a hrušek slaná i sladká jídla.
Na kurzu vaření se pustíte do pečených i vařených dezertů a naučíte se ozvláštnit chuť masa šťavnatým ovocem tak, aby výsledkem byly nezapomenutelné lahůdky. Vařit budete pod vedením Vladislava Stupariče, který vám předá své zkušenosti a kulinářské nadšení.
Menu kurzu:
- Hrušky pošírované v červeném víně s čokoládovou omáčkou
- Pikantní krůtí prsíčka s hruškami na kari
- Směs listových salátů s hruškami, modrým sýrem a ořechy
- Pěna z kachní paštiky s hruškovým čatní
- Hruškový páj s ricottou
- Medailonky z vepřové panenky s dušenými jablky
- Obrácený jablečný koláč tarte Tatin s anglickým krémem
- Jablečné koblížky s makovou omáčkou
Co: Kurz vaření
Kdy: 5. listopadu 2010 od 17 hodin
Kde: Atelier Culinari, Zenklova 117/62, Praha 8
Za kolik: 1790 Kč
Info: www.atelier-culinari.cz