0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Hrušky a jablka – kurz vaření

Hrušky a jablka – kurz vaření
sdílet:
Záplava sladkých plodů typických pro české zahrady si žádá rozmanité úpravy. Přidejte do svého repertoáru recepty přímo od profesionála a naučte se připravovat z jablek a hrušek slaná i sladká jídla.

Na kurzu vaření se pustíte do pečených i vařených dezertů a naučíte se ozvláštnit chuť masa šťavnatým ovocem tak, aby výsledkem byly nezapomenutelné lahůdky. Vařit budete pod vedením Vladislava Stupariče, který vám předá své zkušenosti a kulinářské nadšení.
 

Menu kurzu:

  • Hrušky pošírované v červeném víně s čokoládovou omáčkou
  • Pikantní krůtí prsíčka s hruškami na kari
  • Směs listových salátů s hruškami, modrým sýrem a ořechy
  • Pěna z kachní paštiky s hruškovým čatní
  • Hruškový páj s ricottou
  • Medailonky z vepřové panenky s dušenými jablky
  • Obrácený jablečný koláč tarte Tatin s anglickým krémem
  • Jablečné koblížky s makovou omáčkou


Co: Kurz vaření   
Kdy: 5. listopadu 2010 od 17 hodin
Kde: Atelier Culinari, Zenklova 117/62, Praha 8
Za kolik: 1790 Kč
Info: www.atelier-culinari.cz

 

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak vybrat nejlepší olivový olej a co s ním podniknout
  • Tipy a triky

Jak vybrat nejlepší olivový olej a co s ním podniknout

Olivovému oleji se připisují skvělé účinky jako dlouhověkost a zdraví. Je nedílnou součástí středomořské stravy, oblíbený je však po celém světě. Jaký typ olivového oleje si pořídit na salát, s kterým vařit a co znamenají názvy na etiketách...
5 jídel, která si domů raději neobjednávejte
  • Poradna

5 jídel, která si domů raději neobjednávejte

V uplynulých letech se s rozvážkovou službou jídla do domu doslova roztrhl pytel. Pokud i vy patříte mezi milovníky restauračního jídla v teple a klidu domova, možná vás zaujme našich pět tipů, čemu se ve verzi ‚s sebou‘ raději vyhnout. ...
Jambalaya, gumbo, beignets: Uvařte si menu z New Orleans!
  • Lidé a jídlo

Jambalaya, gumbo, beignets: Uvařte si menu z New Orleans!

Slavná kuchyně lousianského města New Orleans je výsledkem bohaté směsice kultur, které našly svůj domov podél řeky Mississippi. Projevuje se specifickými jídly, plnými vůní a barev. Připravit si je doma v českých podmínkách je překvapivě...
Jak na dokonalý vývar
  • Tipy a triky

Jak na dokonalý vývar

Vývar je dokonalou surovinou pro každou omáčku, polévku a velkou část dalších pokrmů. Je základem profesionálního i amatérského vaření. Jeho příprava zabere nějaký ten čas, ale můžete připravit velké množství a po dávkách ho zamrazit....

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč