Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Hrušky a jablka – kurz vaření

Hrušky a jablka – kurz vaření
sdílet:
Záplava sladkých plodů typických pro české zahrady si žádá rozmanité úpravy. Přidejte do svého repertoáru recepty přímo od profesionála a naučte se připravovat z jablek a hrušek slaná i sladká jídla.

Na kurzu vaření se pustíte do pečených i vařených dezertů a naučíte se ozvláštnit chuť masa šťavnatým ovocem tak, aby výsledkem byly nezapomenutelné lahůdky. Vařit budete pod vedením Vladislava Stupariče, který vám předá své zkušenosti a kulinářské nadšení.
 

Menu kurzu:

  • Hrušky pošírované v červeném víně s čokoládovou omáčkou
  • Pikantní krůtí prsíčka s hruškami na kari
  • Směs listových salátů s hruškami, modrým sýrem a ořechy
  • Pěna z kachní paštiky s hruškovým čatní
  • Hruškový páj s ricottou
  • Medailonky z vepřové panenky s dušenými jablky
  • Obrácený jablečný koláč tarte Tatin s anglickým krémem
  • Jablečné koblížky s makovou omáčkou


Co: Kurz vaření   
Kdy: 5. listopadu 2010 od 17 hodin
Kde: Atelier Culinari, Zenklova 117/62, Praha 8
Za kolik: 1790 Kč
Info: www.atelier-culinari.cz

 

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč