Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Hrušky a jablka – kurz vaření

Hrušky a jablka – kurz vaření
sdílet:
Záplava sladkých plodů typických pro české zahrady si žádá rozmanité úpravy. Přidejte do svého repertoáru recepty přímo od profesionála a naučte se připravovat z jablek a hrušek slaná i sladká jídla.

Na kurzu vaření se pustíte do pečených i vařených dezertů a naučíte se ozvláštnit chuť masa šťavnatým ovocem tak, aby výsledkem byly nezapomenutelné lahůdky. Vařit budete pod vedením Vladislava Stupariče, který vám předá své zkušenosti a kulinářské nadšení.
 

Menu kurzu:

  • Hrušky pošírované v červeném víně s čokoládovou omáčkou
  • Pikantní krůtí prsíčka s hruškami na kari
  • Směs listových salátů s hruškami, modrým sýrem a ořechy
  • Pěna z kachní paštiky s hruškovým čatní
  • Hruškový páj s ricottou
  • Medailonky z vepřové panenky s dušenými jablky
  • Obrácený jablečný koláč tarte Tatin s anglickým krémem
  • Jablečné koblížky s makovou omáčkou


Co: Kurz vaření   
Kdy: 5. listopadu 2010 od 17 hodin
Kde: Atelier Culinari, Zenklova 117/62, Praha 8
Za kolik: 1790 Kč
Info: www.atelier-culinari.cz

 

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Dýňové donuty bez smažení: Sladká tečka za sezonou dýní
  • Zajímavosti

Dýňové donuty bez smažení: Sladká tečka za sezonou dýní

Zbyla vám doma dýně, která čeká na svou poslední šanci zazářit? Proměňte ji ve voňavé dýňové donuty! Z jedné dýně tak zvládnete připravit nejen dýňovou polévku na zahřátí, ale i sladkou tečku, která elegantně uzavře dýňovou sezonu. ...
Jak vyškvařit sádlo: Krok za krokem k lahodným škvarkům
  • Tipy a triky

Jak vyškvařit sádlo: Krok za krokem k lahodným škvarkům

Škvarky, které křupnou při každém soustu, a sádlo, které dodá poctivou chuť každému receptu, zvládnete připravit i vy doma. Stačí jen dodržet náš jednoduchý postup krok za krokem a výsledek vás určitě nadchne – ať už je namažete na chleba,...