0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak jsem jedla česky

Jak jsem jedla česky
sdílet:
Šéfredaktorka časopisu Apetit Hanka Matoušková se rozhodla celý měsíc nakupovat jen potraviny vyrobené a vypěstované v Čechách a na Moravě.

Šlo to, ale po některých cizincích se jí už pěkně začalo stýskat. Čeho by se po tomto testu mohla navěky vzdát? A bez čeho už jíst nechce? Přečtěte si v říjnovém vydání časopisu Apetit v rubrice Horká brambora.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč