Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak jsem jedla česky

Jak jsem jedla česky
sdílet:
Šéfredaktorka časopisu Apetit Hanka Matoušková se rozhodla celý měsíc nakupovat jen potraviny vyrobené a vypěstované v Čechách a na Moravě.

Šlo to, ale po některých cizincích se jí už pěkně začalo stýskat. Čeho by se po tomto testu mohla navěky vzdát? A bez čeho už jíst nechce? Přečtěte si v říjnovém vydání časopisu Apetit v rubrice Horká brambora.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč