29. 5. | Lákají vás mořské ryby, ale neumíte je vařit? Nemáte tušení,
co s šupinatým živočichem, který leží na vašem stole? Máte strach
ochutnat ústřici? Vše se dozvíte, naučíte a ochutnáte na kurzu vaření v
brněnské Divoké vařečce.
Naučíte se rybu čistit, kuchat, filetovat a porcovat, vařit chobotnici, otevírat ústřice a další triky.
Co se naučíte vařit:
• tuňák nebo mečoun v křupavé tempuře
• tatarák z lososa
• nakládaný losos „gravlax“
• celá ryba v papilotě
• pikantní chobotnice
• mušle slávky na víně
• kalamáry nebo krevety na bylinkách a cherry rajčátkách
Naučíte se rybu čistit, kuchat, filetovat a porcovat, vařit chobotnici, otevírat ústřice a další triky.
Co se naučíte vařit:
• tuňák nebo mečoun v křupavé tempuře
• tatarák z lososa
• nakládaný losos „gravlax“
• celá ryba v papilotě
• pikantní chobotnice
• mušle slávky na víně
• kalamáry nebo krevety na bylinkách a cherry rajčátkách
Co: Kurz vaření – ryby a mořské plody
Kdy: 29. května 2010 od 11 hodin
Kde: Divoká vařečka, Pekárenská 6, Brno
Za kolik: 2300 Kč
Info: www.divokavarecka.cz