0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak na rybu a dary moře

Jak na rybu a dary moře
sdílet:
29. 5. |  Lákají vás mořské ryby, ale neumíte je vařit? Nemáte tušení, co s šupinatým živočichem, který leží na vašem stole? Máte strach ochutnat ústřici? Vše se dozvíte, naučíte a ochutnáte na kurzu vaření v brněnské Divoké vařečce.


Naučíte se rybu čistit, kuchat, filetovat a porcovat, vařit chobotnici, otevírat ústřice a další triky.


Co se naučíte vařit:
•    tuňák nebo mečoun v křupavé tempuře
•    tatarák z lososa
•    nakládaný losos „gravlax“
•    celá ryba v papilotě
•    pikantní chobotnice
•    mušle slávky na víně
•    kalamáry nebo krevety na bylinkách a cherry rajčátkách
Co: Kurz vaření – ryby a mořské plody
Kdy: 29. května 2010 od 11 hodin
Kde: Divoká vařečka, Pekárenská 6, Brno
Za kolik: 2300 Kč
Info: www.divokavarecka.cz

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč