0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak na rybu a dary moře

Jak na rybu a dary moře
sdílet:
29. 5. |  Lákají vás mořské ryby, ale neumíte je vařit? Nemáte tušení, co s šupinatým živočichem, který leží na vašem stole? Máte strach ochutnat ústřici? Vše se dozvíte, naučíte a ochutnáte na kurzu vaření v brněnské Divoké vařečce.


Naučíte se rybu čistit, kuchat, filetovat a porcovat, vařit chobotnici, otevírat ústřice a další triky.


Co se naučíte vařit:
•    tuňák nebo mečoun v křupavé tempuře
•    tatarák z lososa
•    nakládaný losos „gravlax“
•    celá ryba v papilotě
•    pikantní chobotnice
•    mušle slávky na víně
•    kalamáry nebo krevety na bylinkách a cherry rajčátkách
Co: Kurz vaření – ryby a mořské plody
Kdy: 29. května 2010 od 11 hodin
Kde: Divoká vařečka, Pekárenská 6, Brno
Za kolik: 2300 Kč
Info: www.divokavarecka.cz

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Hřejivé podzimní polévky
  • Tipy redakce

Hřejivé podzimní polévky

Jak zahřát tělo i duši v podzimních sychravých dnech? Nejlépe vydatnou horkou polévkou! Podzimní stálicí je dýňová, ale skvěle zahřeje i polévka z květáku, celeru nebo mrkve. Zužitkujte letní úrodu a připravte si dokonalý pokrm v barvách a...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit