Jak na zakysané smetany?

sdílet:
Komerční článek -  Každý z nás občas kupuje zakysanou smetanu pro přípravu svého oblíbeného pokrmu.
Propagace značky Yoplait.
Marianne.cz není jeho autorem a nemá vliv na jeho obsah.

Věděli jste ale, že jejich využití má daleko širší možnosti?
Pojďme se tedy podívat, jaké jsou používané druhy a jak je nejlépe využít při našem vaření:
  • 30% „Extra hustá“ – naprosto jedinečná pro přípravu delikátních omáček, polévek a dezertů
  • 15 % tuku „Hustá„- ideální na přípravu polévek, omáček, moučníků či hutnějších dipů
  • 11 % tuku „Jemná“ - báječná na těstovinové saláty a pomazánky
  • 8 % tuku „Lehká“ - ideální na čerstvé zeleninové či ovocné saláty

Yoplait


Soutěž pro autory a milovníky receptů „Bohyně kuchyně“.


Máte své vlastní zajímavé recepty, kterými byste se rádi pochlubili? Neváhejte a vyhrajte zajímavé ceny - Yoplait hledá právě Vás!

Soutěž probíhá od 1. – 30. 5. 2011. Recepty s použitím zakysané smetany Yoplait zašlete poštou, emailem či přes www.zakysana-smetana.cz. Recepty budou rozděleny do 4 kategorií – předkrmy, polévky, hlavní jídla a moučníky. Z nich pak odborná porota vybere TOP 12, které uvaří profesionálové. Od 15. 6. – 14. 7. pak můžete na zmíněném webu hlasovat, kdo z Vás si zaslouží titul Bohyně kuchyně v každé kategorii. Hraje se o 4x50 000 Kč, 8x10 000 Kč a mnoho praktických cen značky Tescoma.

Kompletní pravidla soutěže naleznete na www.zakysana-smetana.cz

Yoplait


Autor: Redakce Apetit

Obchod Apetit