Každé roční období má své typické drinky. Zatímco k létu patří vychlazené prosecco, pro mnohé je zimním alkoholickým nápojem číslo jedna svařené víno, neboli svařák. Zahřeje zmrzlé prsty a pohladí na duši. A i když se najdou škarohlídi,...
Králík na česneku je oblíbený pokrm, který se stal stálicí české kuchyně. Díky několika jednoduchým trikům a tipům získáte šťavnaté maso a dostatek voňavého výpeku. V kombinaci s tradičními přílohami, jako jsou bramborové knedlíky...
Frangipane je nesmírně lahodná mandlová náplň, kterou si zamilujete po prvním soustu. Najdete ji uvnitř těch nejluxusnějších croissantů, v koláčích z křehkého těsta – a i obyčejný toust zapečený s touto francouzskou mandlovo...
Když je Gordon Ramsay v akci, létají kuchyní jako ostré nože hlášky: „Skloň hlavu a tvrdě pracuj!“ nebo „Neber si to osobně, ale ber to vážně!“ Dnes slaví tento bouřlivák a matador kuchařských show 58. narozeniny. A nás zajímalo, jak...
Co plánujete na sobotu 9. listopadu? Že se ptáme – vyrazíte na Zimní Apetit piknik! My taky! Už se těšíme na to, co dobrého ochutnáme, a na zajímavé prodejce, které potkáme. A protože se blíží Vánoce, máme také v plánu pomoct Ježíškovi a...
Kvalitní a rychlá večeře jako od Pohlreicha? Proč jen jako? Zdeněk Pohlreich ve své nové kuchařce s názvem 30 minut – skvělá jídla za minimum času ukazuje, že i během chvíle můžete vykouzlit výborné jídlo. Dokonalým příkladem jsou jeho...