Naučte se správně grilovat různé druhy ryb a mořských plodů.
Dalibor Navrátil vám vysvětlí, jak správně připravit rybu pro grilování. Také se dozvíte, jak dlouho jednotlivé druhy ryb grilovat. Lektor kurzu vám prozradí, co je to papilota a jak ji připravit. Naučíte se vybrat a uvařit vhodné přílohy ke grilovaným rybám a mořským plodům.
Menu kurzu:
- Grilovaná papája s mořskými plody
- Grilovaná makrela se středomořskou zeleninou
- Rybí papilota – kousky mořských ryb s grilovanou zeleninou a bramborami fondantes
- Pečený steak z čerstvé tresky (Cod fish) s grilovanou polentou Piemont
Co: Kurz vaření
Kdy: 11. července 2011 od 16 hodin
Kde: Pražský kulinářský institut, Suchdolská 14, Praha 6
Za kolik: 3600 Kč
Info: www.prakul.cz