Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jak vybrat tu správnou kuchařku pod stromeček

Kuchařky
ZDROJ: Getty Images
sdílet:

Na Štědrý den zvednete těžký pečlivě zabalený balíček, téměř s nábožnou úctou ho rozbalíte a v něm se skrývá... Kuchařka! Po obrovské radosti následuje nadšené listování a zakládání receptů, které zkrátka musíte zkusit. Také to znáte? Pokud milujete vaření a pečení stejně jako my v Apetitu nebo máte ve svém okolí někoho, pro nějž je čas strávený v kuchyni odměnou a relaxem, věříme, že kuchařka bude ten pravý dárek. Jak vybrat tu správnou?

Poradíme vám, po jaké edici našich kuchařek se v knihkupectví podívat. A nebo můžete kuchařku objednat jednoduše online v našem e-shopu. U objednávek, které stihnete do 19. 12. 2022, ručíme za doručení do Štědrého dne. Navíc dostanete na celý nákup slevu 30 %!

Pro milovníky poctivé kuchyně – edice Apetit

Edicí Apetit to všechno začalo. Letos čítá už úctyhodných 37 kuchařek (letošním novým přírůstkem jsou Jahody), ze kterých si vybere opravdu každý. Ať už se chcete naučit upéct ty nejlepší koláče nebo uvařit sytou a výživnou polévku, proniknout do tajů dokonalé úpravy masa, zařadit do svého jídelníčku více luštěnin nebo rozšířit repertoár rychlých večeří či víkendových snídaní, díky našim kuchařkám to zvládete snadno a bez zádrhelů. Věříme, že vám Ježíšek vybere tu pravou!

  • Součástí edice je i Můj zápisník receptů, do kterého je možné zapisovat vlastní recepty, lepit fotky a psát poznámky.

Pro milovníky starých časů – kuchařka Tradice – lidové zvyky a recepty

Tato kuchařka stojí mimo všechny běžné edice Apetit. Vyšla totiž pod hlavičkou redakce Marianne Venkov & styl. Při přípravě knihy spojily síly časopisy Venkov & styl, který už více než deset let přináší svým čtenářům spoustu reportáží o našich tradicích a zvycích, a Apetit.

  • Časopis Apetit téměř po dvě desetiletí nabízí inspiraci pro všechny, kteří rádi dobře jedí a vědí, že domácí pohoda se odvíjí od dobrého jídla a společného posezení u jednoho stolu.

Pro začínající kuchaře (a nejen pro ně) – edice The Best of Apetit

Máte ve svém okolí někoho, kdo se v kuchyni teprve otrkává a hledá recepty, které budou opravdu fungovat? V Apetitu jste na správné adrese. Knihy z edice The Best of Apetit obsahují soubor těch nejlepších receptů, které jsme za ta léta v redakční kuchyni uvařili a vyladili. Můžete si být jistí, že nešlápnete vedle.

  • Zvolit můžete z 4 starších kuchařek – základní, ve které najdete recepty od předkrmů po dezerty, sladké, těstovinové a česko-slovenské, která obsahuje to nejlepší z naší společné gastronomické historie.
  • Pátým přírůstkem do této edice je letošní novinka, Kuchařka pro začátečníky, jež vás provede začátky vaření pěkně krok za krokem. Do knihovničky začínajícího kuchaře jsou všechny jako dělané!

Pro ty, kteří chtějí vždy vařit sezonně – edice Apetit sezona

Zatímco pro naše babičky to byla nutnost, my se přírodní cykly ctít teprve zvolna znovu učíme. Kuchařky Edice Apetit tento přirozený koloběh roku zcela respektují.

  • Jaro, Léto, Podzim a Zima by v knihovně neměly chybět nikomu, kdo rád vaří sezonně a lokálně.
  • V našem on-line obchodě obchod.apetitonline.cz najdete i výhodnou kolekci všech 4 kuchařek za skvělou cenu.

Pro ty, kteří se musí potýkat s dietním omezením – edice Apetit Zdravý život

První vlaštovkou této edice je Bezlepková kuchařka. Obsahuje totiž více než 100 ověřených receptů plných chuti ovšem prostých lepku. Tato kniha je tu ovšem nejen pro ty, kteří se potýkají s jakoukoli formou intolerance lepku či alergie na tuto pšeničnou bílkovinu, ale i pro ty, jež někoho takového mají ve svém okolí, či jen chtějí rozšířit svůj jídelníček o nové suroviny.

Bezlepkový jídelníček totiž není údělem, který nutně omezí jídelníček pouze na pár potravin, které budete odsouzeni jíst stále dokola. Zároveň je také příležitostí objevit nové suroviny a naučit se s nimi v kuchyni pracovat.

  • V současnosti je nabídka bezlepkových produktů velmi rozmanitá a my vás s nimi rádi naučíme vařit českou klasiku i speciality světové kuchyně.

Pro fanoušky – edice Apetit osobnosti

Fandili jste šéfredaktorce Lucce Kubrové, když se účastnila klání o titul MasterChef, nebo jste se na Apetit pikniku zamilovali do zmrzlin Katky Kočičkové? Pak by vám doma rozhodně neměly chybět jejich kuchařky.

  • Lucčina prvotina Připraveno do 30 minut vás okouzlí pokrmy, jejichž přípravou strávíte minimum času, zato si na nich maximálně pochutnáte.
  • Katčina kuchařka – příznačně nazvaná Zmrzliny – vás zasvětí do tajů přípravy zmrzlin, sorbetů a dalších lahůdek z mrazáku.

Pro náruživé gastronomické cestovatele – edice Apetit na cestách 

Chcete obdarovat člověka, který ze všeho nejraději cestuje a objevuje nové země prostřednictvím chutí? Dopřejte mu jednu z 9 kuchařek z edice Apetit na cestách.

  • Vyslat ho můžete obdivovat kulinární krásy a klenoty gastronomie celého Starého kontinentu, Francie, Itálie, Řecka, Asie, USA, Jižní Ameriky, ale i staré dobré rodné hroudy, tedy Čech a Moravy

Související články

Autor: Martina Kojzarová

Apetit magazín

AD
Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr
  • Zajímavosti

Pohled do kuchyně Dubaje: Čtyři restaurace, které určují směr

Dubaj je město, které se může pochlubit nekonečnou paletou gastronomických zážitků. V tomto článku se zaměříme na čtyři restaurace, které představují unikátní aspekty dubajské kulinářské scény a nabízejí jedinečné koncepty a hluboké...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč