Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jako křen

Jako křen
sdílet:
Staří Řekové věřili, že křen bystří rozum. To můžeme potvrdit – jak tady při focení zavoněl, práce nám šla od ruky. Ale taky nám vhrkly slzy do očí…

S křenem jsme pro vás připravili terinu z uzeného halibuta a hovězí salát, uvařili křenovou polévku s opečeným uzeným kuřetem a sametové telecí ragú. Nakonec jsme upekli neodolatelné vepřové závitky s jablky a šunkovo-křenové šátečky. Samozřejmě s pořádnou porcí křenu. Ochutnáte také řízná zimní jídla?

Recepty na pokrmy s křenem najdete v únorovém vydání časopisu Apetit.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak vybrat kvalitního lososa? Odborníci radí, na co si dát pozor
  • Zdraví a výživa

Jak vybrat kvalitního lososa? Odborníci radí, na co si dát pozor

Je to ryba, která má jemnou (v podstatě univerzální) chuť, je téměř bez kostí a k tomu všemu je opravdu zdravá. Jedná se samozřejmě o lososa, a my se ptáme: jíte jej alespoň dvakrát týdně? Odborníci to doporučují, protože je bohatým zdrojem...
Pesto z kadeřávku: Zelená bomba plná chuti a vitamínů
  • Zajímavosti

Pesto z kadeřávku: Zelená bomba plná chuti a vitamínů

Kadeřávek je zpět a přináší do kuchyně svěží vítr! Tato superpotravina, plná vitamínů a minerálů, si získává své místo na stolech po celém světě. Připravte z něj pesto, které je nejen zdravé a snadné, ale také neuvěřitelně všestranné –...