0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jako křen

Jako křen
sdílet:
Staří Řekové věřili, že křen bystří rozum. To můžeme potvrdit – jak tady při focení zavoněl, práce nám šla od ruky. Ale taky nám vhrkly slzy do očí…

S křenem jsme pro vás připravili terinu z uzeného halibuta a hovězí salát, uvařili křenovou polévku s opečeným uzeným kuřetem a sametové telecí ragú. Nakonec jsme upekli neodolatelné vepřové závitky s jablky a šunkovo-křenové šátečky. Samozřejmě s pořádnou porcí křenu. Ochutnáte také řízná zimní jídla?

Recepty na pokrmy s křenem najdete v únorovém vydání časopisu Apetit.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Škola vaření: chilli omáčka
  • Tipy a triky

Škola vaření: chilli omáčka

Tomu říkáme vášeň! Domácí chilli omáčka inspirovaná asijskou kuchyní vás roztetelí a dodá letnímu vaření říz.   ...
Pochoutky, které by na zahradní party neměly chybět
  • Jak na to

Pochoutky, které by na zahradní party neměly chybět

Připravte pro hosty na zahradní party originální pochoutky, po kterých se budou moci utlouct. Vybrali jsme jich pro vás některé, se kterými nemůžete šlápnout vedle. Od drobných předkrmů pro první návštěvníky, přes hlavní chod...
Jak na konzervování ovoce a zeleniny?
  • Tipy a triky

Jak na konzervování ovoce a zeleniny?

Mohlo by se zdát, že domácí konzervování už patří minulosti. Nicméně naše babičky se na zimu vždy poctivě připravovaly a měly díky němu vystaráno. Tak proč to nezkusit také? Poradíme vám, jak vybrat správnou metodu pro různé druhy ovoce a...

Obchod Apetit