Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jarní menu při svíčkách

Jarní menu při svíčkách
sdílet:
Michelinská restaurace Allegro podpoří večeří při svíčkách projekt Hodina Země. Při této příležitosti představí hostům nové jarní pokrmy připravené Andreou Accordim, jako jsou sicilské krevety, fettuccine s artyčoky a zeleným hráškem a parmazánem, domácí cannelloni plněné cuketou a humrem a další.

Dnes se Four Seasons Hotel Prague připojí ke svým 46 sesterským hotelům a vytvoří řetězec večeří při svíčkách, které ‚oběhnou‘ celou planetu na podporu Hodiny Země 2010. Od března 2008 Four Seasons Hotel opakuje večeře při svíčkách každou první sobotu v měsíci.

Hodina pro Zemi

Hodina Země se koná v sobotu 27. března ve 20.30 hodin a vyzývá jednotlivce, společnosti a komunity po celém světe k podpoře. Tato iniciativa fondu World Wildlife Fund vznikla v Austrálii v roce 2007 a letos již pokrývá 4000 měst v 88 zemích. 
 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak vybrat kvalitního lososa? Odborníci radí, na co si dát pozor
  • Zdraví a výživa

Jak vybrat kvalitního lososa? Odborníci radí, na co si dát pozor

Je to ryba, která má jemnou (v podstatě univerzální) chuť, je téměř bez kostí a k tomu všemu je opravdu zdravá. Jedná se samozřejmě o lososa, a my se ptáme: jíte jej alespoň dvakrát týdně? Odborníci to doporučují, protože je bohatým zdrojem...
Pesto z kadeřávku: Zelená bomba plná chuti a vitamínů
  • Zajímavosti

Pesto z kadeřávku: Zelená bomba plná chuti a vitamínů

Kadeřávek je zpět a přináší do kuchyně svěží vítr! Tato superpotravina, plná vitamínů a minerálů, si získává své místo na stolech po celém světě. Připravte z něj pesto, které je nejen zdravé a snadné, ale také neuvěřitelně všestranné –...