Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jarní menu v restauraci The Grill

Jarní menu v restauraci The Grill
sdílet:
1.-31.1 | 
Na odlehčené jarní menu plné špenátu, fenyklu a salátů můžete vyrazit do restaurace hotelu Corinthia Towers hotel na Praze 4.

Menu:

- jarní míchaný salát “Mimosa” s vařeným vejcem, brusketou s kozím sýrem a citronovým vinaigrette 190 Kč
- špenátová polévka 160 Kč
- pečené kuře podávané s fenyklovým salátem a česnekovou bagetou 360 Kč

- grilovaný jehněčí hřbet se špekovými zelenými fazolkami 490 Kč

- filet z máslové ryby v šafránovém svárku s mladým špenátem a bramborami 440 Kč

- rebarborový dort 120 Kč
 
Co: jarní menu
Kdy: 1.-31. března 2010
Kde: The Grill (Corinthia Towers Hotel), Kongresová 1, Praha 4
Info: www.corinthia.com

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak vybrat kvalitního lososa? Odborníci radí, na co si dát pozor
  • Zdraví a výživa

Jak vybrat kvalitního lososa? Odborníci radí, na co si dát pozor

Je to ryba, která má jemnou (v podstatě univerzální) chuť, je téměř bez kostí a k tomu všemu je opravdu zdravá. Jedná se samozřejmě o lososa, a my se ptáme: jíte jej alespoň dvakrát týdně? Odborníci to doporučují, protože je bohatým zdrojem...
Pesto z kadeřávku: Zelená bomba plná chuti a vitamínů
  • Zajímavosti

Pesto z kadeřávku: Zelená bomba plná chuti a vitamínů

Kadeřávek je zpět a přináší do kuchyně svěží vítr! Tato superpotravina, plná vitamínů a minerálů, si získává své místo na stolech po celém světě. Připravte z něj pesto, které je nejen zdravé a snadné, ale také neuvěřitelně všestranné –...