0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Je lepší české, nebo argentinské hovězí? Posuďte sami

Je lepší české, nebo argentinské hovězí? Posuďte sami
sdílet:
Šťavnatost a chuť vyzrálého argentinského a moravského hovězího masa můžete porovnat na večeři v La Bouchée.

Speciální degustaci připravila brněnská restaurace La Bouchée. Ke srovnání dostanete světově proslulé vyzrálé hovězí z Argentiny a maso z ekologické farmy Mitrovský dvůr na Vysočině. Na hovězí můžete do La Bouchée zajít ve čtvrtek 22. března od 19 hodin.

Menu degustace:

  • Drůbeží raviola v rukolové emulzi
  • Medailonky z vyzrálé hovězí svíčkové z ekofarmy Mitrovský dvůr na smržové omáčce doplněné bramborovým fondánem
  • Medailonky z argentinské hovězí svíčkové na salse z pečených zelených paprik, rajčat a chilli servírované s chimichurri bramborem
  • Čokoládová panna cotta přelitá avokádovým medem sypaná praženými pistáciemi

Jednotlivé chody můžete zapíjet plnými víny z Chile, Argentiny a jižní Moravy. Průvodce večerem vám bude dělat argentinský sommeliér Gabriel Ruberto. Čtyřchodové menu stojí 780 Kč, s vínem vás vyjde na 1270 Kč. Oba hlavní chody budou v nabídce restaurace spolu s víny až do středy 28. března. Více na www.labouchee.cz

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická
  • Zajímavosti

Jak se pěstuje vanilka vs jak se vyrábí ta syntetická

Vanilka je surovinou, kterou by bylo při přípravě krémových náplní, tvarohových dortů, pudinků a vanilkových rohlíčků škoda vynechat. Není snad krásnější sladká vůně, která se line z trouby. Často místo pravé vanilky používáme její náhražku...

Obchod Apetit