Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Je lepší české, nebo argentinské hovězí? Posuďte sami

Je lepší české, nebo argentinské hovězí? Posuďte sami
sdílet:
Šťavnatost a chuť vyzrálého argentinského a moravského hovězího masa můžete porovnat na večeři v La Bouchée.

Speciální degustaci připravila brněnská restaurace La Bouchée. Ke srovnání dostanete světově proslulé vyzrálé hovězí z Argentiny a maso z ekologické farmy Mitrovský dvůr na Vysočině. Na hovězí můžete do La Bouchée zajít ve čtvrtek 22. března od 19 hodin.

Menu degustace:

  • Drůbeží raviola v rukolové emulzi
  • Medailonky z vyzrálé hovězí svíčkové z ekofarmy Mitrovský dvůr na smržové omáčce doplněné bramborovým fondánem
  • Medailonky z argentinské hovězí svíčkové na salse z pečených zelených paprik, rajčat a chilli servírované s chimichurri bramborem
  • Čokoládová panna cotta přelitá avokádovým medem sypaná praženými pistáciemi


Jednotlivé chody můžete zapíjet plnými víny z Chile, Argentiny a jižní Moravy. Průvodce večerem vám bude dělat argentinský sommeliér Gabriel Ruberto. Čtyřchodové menu stojí 780 Kč, s vínem vás vyjde na 1270 Kč. Oba hlavní chody budou v nabídce restaurace spolu s víny až do středy 28. března. Více na www.labouchee.cz

 

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín