Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Je lepší české, nebo argentinské hovězí? Posuďte sami

Je lepší české, nebo argentinské hovězí? Posuďte sami
sdílet:
Šťavnatost a chuť vyzrálého argentinského a moravského hovězího masa můžete porovnat na večeři v La Bouchée.

Speciální degustaci připravila brněnská restaurace La Bouchée. Ke srovnání dostanete světově proslulé vyzrálé hovězí z Argentiny a maso z ekologické farmy Mitrovský dvůr na Vysočině. Na hovězí můžete do La Bouchée zajít ve čtvrtek 22. března od 19 hodin.

Menu degustace:

  • Drůbeží raviola v rukolové emulzi
  • Medailonky z vyzrálé hovězí svíčkové z ekofarmy Mitrovský dvůr na smržové omáčce doplněné bramborovým fondánem
  • Medailonky z argentinské hovězí svíčkové na salse z pečených zelených paprik, rajčat a chilli servírované s chimichurri bramborem
  • Čokoládová panna cotta přelitá avokádovým medem sypaná praženými pistáciemi


Jednotlivé chody můžete zapíjet plnými víny z Chile, Argentiny a jižní Moravy. Průvodce večerem vám bude dělat argentinský sommeliér Gabriel Ruberto. Čtyřchodové menu stojí 780 Kč, s vínem vás vyjde na 1270 Kč. Oba hlavní chody budou v nabídce restaurace spolu s víny až do středy 28. března. Více na www.labouchee.cz

 

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Štrúdl nebo závin? Aneb jak se vyznáte v jablečných dezertech
  • Zajímavosti

Štrúdl nebo závin? Aneb jak se vyznáte v jablečných dezertech

Jablka můžete péct, zapékat, zavařovat i vařit, dusit nebo sušit. Upečete z nich výtečný jablečný koláč, štrúdl, perník nebo buchtu s jablky, připravíte skvělá povidla, přesnídávku či pyré. Použít je můžete jako náplň do sladkých knedlíků...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
339 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
279 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč