Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Je libo hmyzí menu?

Je libo hmyzí menu?
sdílet:
26.1.-7.2.| Zvídaví gurmáni, kteří zatím neokusili chuť pečeného cvrčka, mají jedinečnou příležitost tak učinit v restauraci brněnského hotelu Noem Arch. Vybrat si můžete některý z pěti chodů nebo rovnou ochutnat kompletní menu.
 


Co: speciální hmyzí menu
Kdy: 26.1. - 7.2. 2010
Kde: Hotel Noem Arch, Cimburkova 9, Brno – Královo Pole
Za kolik: celé menu 510, jednotlivé chody viz níže
Info: www.noemarch.cz
Menu:
Čerstvé trhané saláty s moučnými červy a grilovaným ovčím sýrem, zalité zálivkou z granátových jablek …. 135,-
 
Cuketové placičky s červenými fazolemi a cvrčky, podávané s pikantní guacamole …. 95,-
 
Sorbet …. 40,-
 
Zophobas na chilli sypané černou hawaiskou solí, podávané s baby brambůrky a růžičkovou kapustou …. 165,-
 
Banánový dortík s ořechy a kandovaným hmyzem, servírovaný s maracuja-mango zmrzlinou …. 90,-

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?
  • Zajímavosti

Pstruh na všechny způsoby: Který recept vyzkoušíte jako první?

Jemné maso, delikátní chuť a nekonečné možnosti úpravy – pstruh patří mezi nejoblíbenější ryby v české kuchyni. A není divu: na másle s křupavou kůrčičkou, v krémových těstovinách nebo v asijském stylu? Možností je nespočet! Připravili jsme...