Jehněčí a kůzlečí speciality v restauraci Fluidum

Jehněčí a kůzlečí speciality v restauraci Fluidum
sdílet:
Restaurace Fluidum vás zve na jarně laděný večer, který se uskuteční ve středu 20. dubna. Těšit se můžete na kůzlečí a jehněčí maso z českých a moravských farem.

Chutné Velikonoce


Velikonoce se blíží a vy se na ně můžete příjemně naladit v restauraci Fluidum, kde pro vás nachystali speciální velikonoční menu. Objevíte v něm jehněčí a kůzlečí maso. Tento druh mladého masa se vyznačuje typickou osobitou chutí a vůní. Obsahuje důležité vitaminy a minerální látky, díky kterým příznivě ovlivňuje metabolismus. Během večera vám naservírují mimo jiné jehněčí kýtu, kterou nakrájejí přímo před vašima očima, nebo tataráček ze zeleného chřestu s tvrdým italským sýrem – pecorinem.   

Velikonoční menu


  • Tataráček ze zeleného chřestu s pecorinem
  • Silné consomé z jarní zeleniny
  • Mladé jarní kuřátko z farmy Štěpánovo pečené na citronech s restovanou zeleninkou
  • Kůzlečí hrudí ze Šumavy plněné kopřivovou nádivkou s petrželkovým knedlíčkem
  • Celá pečená jehněčí kýta z Bořetic a pečená kozí kýta s bramborovým pyré
  • Tradiční domácí velikonoční mazanec

Co: Velikonoční menu

Kdy: 20. dubna 2011 od 19 hodin

Kde: Restaurant Fluidum, Lucemburská 1497/6, Praha 3

Za kolik: 990 Kč

Info: www.fluidumrestaurant.cz

Připravila Nikola Kricnerová
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

5 triků na dokonalý domácí hamburger
  • Jak na to

5 triků na dokonalý domácí hamburger

Upéct mleté maso, aby bylo šťavnaté a plné chutí, není zas tak složité. Pro dokonalý požitek z domácího burgeru je třeba držet se několika pravidel. Připravili jsme pro vás 5 tipů zaručujících ...
 Chobotnice a oliheň: Pochutnejte si na plodech moře
  • Zajímavosti

Chobotnice a oliheň: Pochutnejte si na plodech moře

Moře ukrývá spoustu živočichů, na kterých si naše mlsné jazýčky rádi pochutnávají – obzvlášť v létě na dovolené u moře. Vedle mořských ryb nebo mušlí můžeme své jídelníčky obohatit i o chobotnice či olihně neboli kalamáry.  ...
Julius Maggi: příběh vynálezce polévkového koření
  • Lidé a jídlo

Julius Maggi: příběh vynálezce polévkového koření

Tekuté polévkové koření Maggi už zachránilo nejednu nedochucenou polévku. Poznejte spolu s námi jeho vynálezce, stejnojmenného švýcarského podnikatele Julia Maggiho, i příběh, který se ke vzniku proslulého ochucovadla váže. ...
Vše o kofeinu: Co se stane, když to s ním přeženete?
  • Zdraví a výživa

Vše o kofeinu: Co se stane, když to s ním přeženete?

Šálek kávy po ránu funguje jako ‚nakopávač‘ a díky pravidelné odpolední dávce kofeinu vydržíte bdělí až do večera. Věděli jste však o tom, že kofein ovlivňuje centrální nervovou soustavu v mnoha směrech? Jaké jsou jeho krátkodobé i...

Obchod Apetit