Restaurace Fluidum vás zve na jarně laděný večer, který se uskuteční ve středu 20. dubna. Těšit se můžete na kůzlečí a jehněčí maso z českých a moravských farem.
Chutné Velikonoce
Velikonoce se blíží a vy se na ně můžete příjemně naladit v restauraci Fluidum, kde pro vás nachystali speciální velikonoční menu. Objevíte v něm jehněčí a kůzlečí maso. Tento druh mladého masa se vyznačuje typickou osobitou chutí a vůní. Obsahuje důležité vitaminy a minerální látky, díky kterým příznivě ovlivňuje metabolismus. Během večera vám naservírují mimo jiné jehněčí kýtu, kterou nakrájejí přímo před vašima očima, nebo tataráček ze zeleného chřestu s tvrdým italským sýrem – pecorinem.
Velikonoční menu
- Tataráček ze zeleného chřestu s pecorinem
- Silné consomé z jarní zeleniny
- Mladé jarní kuřátko z farmy Štěpánovo pečené na citronech s restovanou zeleninkou
- Kůzlečí hrudí ze Šumavy plněné kopřivovou nádivkou s petrželkovým knedlíčkem
- Celá pečená jehněčí kýta z Bořetic a pečená kozí kýta s bramborovým pyré
- Tradiční domácí velikonoční mazanec
Co: Velikonoční menu
Kdy: 20. dubna 2011 od 19 hodin
Kde: Restaurant Fluidum, Lucemburská 1497/6, Praha 3
Za kolik: 990 Kč
Info: www.fluidumrestaurant.cz
Připravila Nikola Kricnerová