Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Jehněčí a kůzlečí speciality v restauraci Fluidum

Jehněčí a kůzlečí speciality v restauraci Fluidum
sdílet:
Restaurace Fluidum vás zve na jarně laděný večer, který se uskuteční ve středu 20. dubna. Těšit se můžete na kůzlečí a jehněčí maso z českých a moravských farem.

Chutné Velikonoce


Velikonoce se blíží a vy se na ně můžete příjemně naladit v restauraci Fluidum, kde pro vás nachystali speciální velikonoční menu. Objevíte v něm jehněčí a kůzlečí maso. Tento druh mladého masa se vyznačuje typickou osobitou chutí a vůní. Obsahuje důležité vitaminy a minerální látky, díky kterým příznivě ovlivňuje metabolismus. Během večera vám naservírují mimo jiné jehněčí kýtu, kterou nakrájejí přímo před vašima očima, nebo tataráček ze zeleného chřestu s tvrdým italským sýrem – pecorinem.   

 

 

Velikonoční menu

 

 

 

  • Tataráček ze zeleného chřestu s pecorinem
  • Silné consomé z jarní zeleniny
  • Mladé jarní kuřátko z farmy Štěpánovo pečené na citronech s restovanou zeleninkou
  • Kůzlečí hrudí ze Šumavy plněné kopřivovou nádivkou s petrželkovým knedlíčkem
  • Celá pečená jehněčí kýta z Bořetic a pečená kozí kýta s bramborovým pyré
  • Tradiční domácí velikonoční mazanec


Co: Velikonoční menu

Kdy: 20. dubna 2011 od 19 hodin

Kde: Restaurant Fluidum, Lucemburská 1497/6, Praha 3

Za kolik: 990 Kč

Info: www.fluidumrestaurant.cz

 

 

 

Připravila Nikola Kricnerová

 

 

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Výzvu Sladké trojky vyhrál Harlekýn v podobě luxusního koláče
  • Tipy redakce

Výzvu Sladké trojky vyhrál Harlekýn v podobě luxusního koláče

Měkký kakaový korpus a spousta nadýchané šlehačky? To je tolik oblíbený dort Harlekýn. A právě ten byl tématem únorové výzvy Sladké trojky. My již známe vítěze a víme, jak se se zadáním popasovali naši čtenáři. Soutěž s finalisty...