0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Kam o víkendu? Na pivo!

Kam o víkendu? Na pivo!
sdílet:
To, že má pivo blahodárné účinky na naše zdraví i mysl, potvrdili i vědci. Proto byste si neměli nechat ujít pivní akce, se kterými se tento víkend roztrhl pytel.

1. Užívejte si jako v Postřižinách


To je motto Středočeských pivních slavností, které se na letišti Velká Dobrá u Kladna konají již potřetí. Na své si přijdou milovníci pivního moku při ochutnávce piva ze 13 pivovarů, jako jsou Krušovice, Herold, Bakalář nebo Kozel. O hudební zážitek nezůstanou ochuzeni ani hudební fandové a na slavnostech se mohou těšit na kapely Mandrage, Horkýže Slíže, Děda Mládek Illegal Band a mnohé další. Ochutnávku piva a dobrou zábavu si nenechte ujít v pátek 27. dubna od 16 hodin a v sobotu 28. dubna od 11 hodin.

2. Kocouří kouř nejen pro kočku


Ještě než v pivovaru Kocour ve Varndsdorfu oslaví pálení čarodějnic, připravili pro své fanoušky přehlídku nakuřovaných piv. Kouřit se ale bude i z udíren a grilů, a proto si návštěvníci budou moci pochutnat na uzených rybách, grilovaném masu od řeznických mistrů a voňavých sýrech. Akce Kocouří kouř se koná v sobotu 28. dubna 2012. Více informací najdete na www.pivovar-kocour.cz

3. Chodovar Cup


Oslavit zahájení pivní sezony nemusíte jen s pivním mokem, ale i s koktejlem namíchaným přímo od profesionálních barmanů. V sobotu 28. dubna 2012 se v Chodové Plané u Plzně koná již tradiční barmanská soutěž Chodovar Cup, spojená se slavnostním naražením prvního sudu letošní sezony. Návštěvníci budou moci podpořit závodníky při štafetovém běhu s dubovým pivním sudem z Bavorska do Chodovaru, účastnit se průvodu gastronomů a lázeňských hostů Chodovou Planou nebo ochutnat Chodovar Radler – novinku letošního léta. Informace naleznete na www.chodovar.cz.

Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Hřejivé podzimní polévky
  • Tipy redakce

Hřejivé podzimní polévky

Jak zahřát tělo i duši v podzimních sychravých dnech? Nejlépe vydatnou horkou polévkou! Podzimní stálicí je dýňová, ale skvěle zahřeje i polévka z květáku, celeru nebo mrkve. Zužitkujte letní úrodu a připravte si dokonalý pokrm v barvách a...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit