0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Kam o víkendu: vyrazte na pivní festival

Kam o víkendu: vyrazte na pivní festival
sdílet:
První říjnové dny s českým zlatem

Pivo na Náplavce


Festival českých malých a minipivovarů najdete na vltavské náplavce u Rašínova nábřeží 4. a 5. října 2013. Původně se měl konat již v červnu, ale plány pořadatelů zhatila povodňová vlna, a tak si můžete originální česká piva vychutnat v náhradním termínu. V nabídce bude na 70 druhů piva z 26 malých a minipivovarů. Doporučujeme Vltavského plavce, 13° světlý speciál vyrobený jen pro tuto akci v objemu pouhých 200 litrů. Hladoví a mlsní si naplno užijí také pivní gastronomii, která bude zastoupena rybami v různých úpravách, klobáskami a sekanou, nakládanou zeleninou, burgery a zabijačkovými specialitami a dalšími dobrotami, které dokonale ladí s českým pivem.
Info: www.pivonanaplavce.cz

Pivaření v Galerii Harfa


Příznivci českého národního nápoje si ho můžou vychutnat také na další víkendové akci, která proběhne v sobotu 5. října v Galerii Harfa. Zde se představí piva z malých pivovarů, které spadají pod značku Pivovary Lobkowicz. Kromě obvyklých světlých a tmavých piv se bude čepovat také pivo medové či borůvkové. Jedno pivo bude stát 20 Kč. Návštěvníky čeká rovněž párování piva s jídlem. K ochutnání budou tradiční speciality, které skvěle doplní chuť daného nápoje. Je už na vás, zda se necháte zlákat třeba vepřovým žebrem s pikantní švestkovou omáčkou, domácím cibulovým chlebem, nebo pikantními buřty na pivu.
Info: www.galerieharfa.cz

Pilsner Fest


V sobotu 5. října, přesně v den výročí uvaření první várky Pilsner Urquell, proběhne v areálu Plzeňského Prazdroje oblíbený pivní festival. Zlatavé pivo se bude čepovat na 171 výčepních kohoutech a kromě mezinárodního finále soutěže o nejlepšího výčepního čeká návštěvníky také exkurz do historie pivovarnictví. Pořadatelé lákají na ochutnávku nefiltrovaného ležáku, který se čepuje přímo z dubových sudů.
Info: www.pilsnerfest.cz
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Jak na to: Dokonalá pizza je tenká, křupavá i vláčná
  • Tipy a triky

Jak na to: Dokonalá pizza je tenká, křupavá i vláčná

Jedno z jídel, které je nejlepší konzumovat ještě úplně horké, ideálně právě vytažené z trouby. Křupavé těsto, táhlý sýr, lahodná náplň. Milujeme ji a víme jak si skvělou pizzu připravit. Naučte se těsto, na které můžete skládat...
Domácí jsou nejlepší: bramborové hranolky
  • Tipy a triky

Domácí jsou nejlepší: bramborové hranolky

Bramborové hranolky zdravě? Vynechte fritézu a rozpalte troubu. V našem receptu používáme na pečení arašídový olej, který příjemně voní a chutná po burských oříšcích. Hojně ho využívá asijská kuchyně, protože snese velmi vysoké teploty, a...

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč