0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Kam v létě? Vyzkoušejte kurz vaření

Kam v létě? Vyzkoušejte kurz vaření
sdílet:
Překvapte své přátele večeří a nebo společně zajděte na kurz vaření.

Léto je tím pravým obdobím pro zkoušení nových věcí a pro nové zážitky. My v redakci navrhujeme zapsat se do kurzu vaření, u kterého se pobavíte a naučíte se nové recepty a triky.

Pokud jste milovníci pravých hovězích steaků, doporučujeme kurz argentinské kuchyně. Pod vedením zkušeného kuchaře se naučíte připravovat dokonalé steaky podle stupně propečenosti a spolu s nimi pečené brambory s rozmarýnem a česnekem, hovězí stroganoff a hovězí tagliata.

Nebo uspořádejte letní večeři ve francouzském stylu a svým blízkým naservírujte tataráčka z lososa, francouzskou zapečenou cibulačku, mladého kohouta na víně a flambované palačinky s ovocem.

Všechna jídla se můžete naučit na kurzech vaření argentinské nebo francouzské kuchyně, které pořádá pražský Bohemica Old Town Bar & Restaurant. Cena kurzu je 1900 Kč a rezervovat si ho můžete přes www.alakarte.cz.

Připravila Irena Vaňková
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Škola vaření: chilli omáčka
  • Tipy a triky

Škola vaření: chilli omáčka

Tomu říkáme vášeň! Domácí chilli omáčka inspirovaná asijskou kuchyní vás roztetelí a dodá letnímu vaření říz.   ...
Pochoutky, které by na zahradní party neměly chybět
  • Jak na to

Pochoutky, které by na zahradní party neměly chybět

Připravte pro hosty na zahradní party originální pochoutky, po kterých se budou moci utlouct. Vybrali jsme jich pro vás některé, se kterými nemůžete šlápnout vedle. Od drobných předkrmů pro první návštěvníky, přes hlavní chod...
Jak na konzervování ovoce a zeleniny?
  • Tipy a triky

Jak na konzervování ovoce a zeleniny?

Mohlo by se zdát, že domácí konzervování už patří minulosti. Nicméně naše babičky se na zimu vždy poctivě připravovaly a měly díky němu vystaráno. Tak proč to nezkusit také? Poradíme vám, jak vybrat správnou metodu pro různé druhy ovoce a...

Obchod Apetit