0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Kde si dát dobrý oběd za stravenku

Kde si dát dobrý oběd za stravenku
sdílet:
Nový portál se zaměřuje na recenze poledních menu a míst, kde se dobře najíst, a přitom nezaplatit víc, než je nezbytné.

Dá se v poledne dobře a kvalitně najíst za 100 Kč? Odpověď hledá projekt Dobrý oběd za stravenku. Pomoci chce všem, kdo řeší, kde se najíst kvalitně a za odpovídající cenu. Cestu k dobrému obědovému menu hledají food blogeři, kteří ochutnávají podniky v různých městech a na stránky přidávají svá hodnocení. Novou recenzi mohou čtenáři očekávat každý všední den. Hodnotitele spojuje zájem o dobré jídlo. Najdete mezi nimi vystudovaného potravinového technologa, módní návrhářku, studentku psychologie či gymnazistku.


Blafy i delikatesy


Na portálu Dobryobedzastravenku.cz se dozvíte nejen to, kde se dobře naobědvat, ale také kterým podnikům se raději velkým obloukem vyhnout. Polední propadáky sdružuje sekce TOP blafy. Naopak restaurace zařazená v rubrice TOP oběd je podle blogerů zárukou spokojeného strávníka. Kromě hodnocení se čtenáři o podnicích dozvědí i další užitečné informace, jako například zda je v podniku dětský koutek, zda vracejí na stravenky či zda vám k obědovému menu nabídnou kohoutkovou vodu zdarma.


Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech
  • Suroviny

Podzimní ovoce v neodolatelných dezertech

Příroda se pomalu zbarvuje podzimními barvami a nám hraje v hlavě píseň ,švestky se modrají, jablka sládnou’. Přichází ideální čas k pečení dezertů se sladkými dary podzimu. Vyzkoušejte vláčný švestkový koláč, pošírované hrušky, horký...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...
Hřejivé podzimní polévky
  • Tipy redakce

Hřejivé podzimní polévky

Jak zahřát tělo i duši v podzimních sychravých dnech? Nejlépe vydatnou horkou polévkou! Podzimní stálicí je dýňová, ale skvěle zahřeje i polévka z květáku, celeru nebo mrkve. Zužitkujte letní úrodu a připravte si dokonalý pokrm v barvách a...

Obchod Apetit