To nejlepší z Asie, Chefparade
Spolu s šéfkuchařem Janem Vykusou se pustíte do vaření na první pohled složitě působících specialit. Během kurzu se však přesvědčíte, že kuřecí satay, polévku tom kah nebo třeba jarní rolky hravě zvládnete i ve své kuchyni.
Info: www.chefparade.cz
Indická kuchyně se Sofií Smith, Cocina Rivero
Se Sofií jsme už vařili a můžeme ji jen doporučit. Naučí vás typické indické pokrmy pěkně od základů, bez použití jakýchkoli kupovaných polotovarů. Během večera se pustíte do přípravy pěti jídel. Sympatická je cena kurzu – 1390 Kč.
Info: www.cocinarivero.cz
Sushi, Divoká vařečka
Zkrátka nepřijdou ani brněnští kulináři. Na kurzu v Divoké vařečce se naučí maki suši, nigiri suši, rolky California a také tempurované krevety. Nejprve se však pustí do správné přípravy suši rýže, porcování ryb a úpravy zeleniny.
Info: www.divoka-varecka.cz