0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Klasická francouzská kuchyně

Klasická francouzská kuchyně
sdílet:
Objevte klasická francouzská jídla i ve své kuchyni. Pod vedením šéfkuchaře Ladislava Douši se naučíte připravovat tradiční lahůdky, které při slavnostních příležitostech nechybí na žádném francouzském stole. Patří k nim jemná, v ústech se rozplývající kachní játra, kohoutek na víně i naprostá koláčová klasika - obrácený ovocný koláč tarte tatin.

Menu kurzu:



  • Kachní tučná játra „Foie gras“
  • Kohoutek na víně, tradiční bramborové přílohy
  • Složité omáčky a vývary, extrakty
  • Tarte tatin

Co: Kurz vaření
Kdy: 21. října 2010
Kde: Café Restaurant ESPRIT, hotel Holiday Inn Prague Congress Centre, Praha 4
Za kolik: 2490 Kč
Info: www.holidayinn.cz
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Hřejivé podzimní polévky
  • Tipy redakce

Hřejivé podzimní polévky

Jak zahřát tělo i duši v podzimních sychravých dnech? Nejlépe vydatnou horkou polévkou! Podzimní stálicí je dýňová, ale skvěle zahřeje i polévka z květáku, celeru nebo mrkve. Zužitkujte letní úrodu a připravte si dokonalý pokrm v barvách a...
STORY
Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Jak udržet jídlo (i kuchyni) v suchu a čistu?

Kuchyně je srdcem domácnosti. Nejenže v ní vznikají veškeré dobroty pro vaše nejmilejší, ale také v ní trávíte poměrně dost času. Aby byl efektivní a veškerá příprava jídla šla doslova od ruky, je potřeba mít ty správné kousky. ...

Obchod Apetit