Klasická francouzská kuchyně

sdílet:
Objevte klasická francouzská jídla i ve své kuchyni. Pod vedením šéfkuchaře Ladislava Douši se naučíte připravovat tradiční lahůdky, které při slavnostních příležitostech nechybí na žádném francouzském stole. Patří k nim jemná, v ústech se rozplývající kachní játra, kohoutek na víně i naprostá koláčová klasika - obrácený ovocný koláč tarte tatin.

Menu kurzu:



  • Kachní tučná játra „Foie gras“
  • Kohoutek na víně, tradiční bramborové přílohy
  • Složité omáčky a vývary, extrakty
  • Tarte tatin

Co: Kurz vaření
Kdy: 21. října 2010
Kde: Café Restaurant ESPRIT, hotel Holiday Inn Prague Congress Centre, Praha 4
Za kolik: 2490 Kč
Info: www.holidayinn.cz
Autor: Redakce Apetit

Obchod Apetit