0

Přihlášení do mého Apetitu


Přihlášení


Nová registrace Zapomenuté heslo

Klasická francouzská kuchyně

Klasická francouzská kuchyně
sdílet:
Objevte klasická francouzská jídla i ve své kuchyni. Pod vedením šéfkuchaře Ladislava Douši se naučíte připravovat tradiční lahůdky, které při slavnostních příležitostech nechybí na žádném francouzském stole. Patří k nim jemná, v ústech se rozplývající kachní játra, kohoutek na víně i naprostá koláčová klasika - obrácený ovocný koláč tarte tatin.

Menu kurzu:



  • Kachní tučná játra „Foie gras“
  • Kohoutek na víně, tradiční bramborové přílohy
  • Složité omáčky a vývary, extrakty
  • Tarte tatin

Co: Kurz vaření
Kdy: 21. října 2010
Kde: Café Restaurant ESPRIT, hotel Holiday Inn Prague Congress Centre, Praha 4
Za kolik: 2490 Kč
Info: www.holidayinn.cz
Autor: Redakce Apetit

Apetit magazín

Obchod Apetit

Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
549 Kč
439 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč
Dostupný
399 Kč
319 Kč